WijWedden

Welkomst- en stortingsbonussen bij online bookmakers

Een welkomstbonus, ofterwijl stortingsbonus, is een bonus die een bookmaker geeft om je over te halen bij hen te spelen. Door de enorme concurrentie tussen de bookmakers onderling stijgen die bonussen flink. Het is dus ook zeer aantrekkelijk bij een bookmaker te gaan spelen die een leuke welkomstbonus geeft. Een bonusbedrag verschilt per bookmaker, maar ook de voorwaarden verschillen. Wij bekeken de beste bonussen voor je. Een welkomst- en/of stortingsbonus is nooit direct uit te betalen: bookmakers willen eerst dat je het bedrag één keer of vaker rondspeelt.

Welkomstbonus bij NetBet
GOED ALTERNATIEF

€50 bonus bij eerste storting

Netbet is een zeer uitgebreide bookmaker met veel divers aanbod. De bookmaker is betrouwbaar en geeft prioriteit aan de ultieme ervaring van klanten. Met een bonus tot €50 komt de bookmaker in de buurt van Betsson en Bwin, maar de bookmaker hanteert een verdubbelingspercentage van 50%. In dat geval moet je dus 100 euro storten om tot de maximale 50 euro bonus te komen.

BONUS CLAIMEN
 
Welkomstbonus bij Mybet
GOED ALTERNATIEF

€100 bij eerste storting

Mybet geeft een interessante bonus tot €100 bij je eerste storting. De bookmaker pakt dus grootst uit, maar uitbetaling is pas mogelijk na negen keer rondspelen boven een notering van 2.00. De bonus is dus moeilijker vrij te spelen dan bij de overige bookmakers, waardoor de bonus aantrekkelijker lijkt dan hij is.

BONUS CLAIMEN
 
 

Hoe werkt een welkomstbonus?

Bookmakers

Een welkomstbonus is een bonus die een bookmaker vaak geeft bovenóp je storting, tot een bepaald maximum. Als een bookmaker een 100% bonus verdubbeling hanteert tot 50 euro, dan krijg je met een storting van 50 euro een totaal bedrag van 100 euro bijgeschreven. Daarmee heb je dus meer speeltegoed en daardoor een hoger winstbedrag dat je kunt bewerkstelligen. Een bonus is maar één keer te claimen per bookmaker. Een bookmaker geeft ook vaak tussentijds andere bonussen, maar in dat geval praat je niet meer over een welkomstbonussen. Tussentijdse bonussen bevatten vaak ook veel ongunstige voorwaarden.

Kan ik mijn bonus DIRECT weer uitbetalen?

Ja én nee. Dat klinkt verwarrend, maar bookmakers gaan natuurlijk nooit akkoord met het direct laten uitbetalen van een bonus. Dat zou namelijk makkelijk geld verdienen zijn: €50 storten, en direct €100 uitbetalen. Daardoor hebben de bookmakers een voorwaarde gecreeërd bij een bonus: het bedrag moet een aantal keer rond gespeeld zijn. Vanwaar dan de 'Ja' bij de Nee? Direct uitbetalen is wél mogelijk, alleen met een slim tucje. In dat geval kun je dus echt spreken van 'gratis geld': Lees hier hoe je risicoloos bonussen vrij kan spelen .