WijWedden

Wedden op wedstrijden, alle wedstrijden van vandaag

Zin om een wedje te wagen vandaag? Dan is dit het overzicht met alle actuele wedstrijden voor een voetbal weddenschap van vandaag. Bookmakers bieden vaak oneindig veel voetbal wedstrijden aan, waardoor je zelfs in de zomerstop nog voldoende aanbod hebt om te wedden! Leuk natuurlijk, maar welke bookmaker bied de gunstigste noteringen (ook wel odds genoemd)? Door de weddenschap vergelijkingen van wijwedden ben je gelijk op de hoogte van de gunstigste noteringen van de wedstrijden. Klik op de wedstrijd om de beste noteringen voor een weddenschap op één van de ploegen te bekijken.

Premier League (Engeland)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
20:00 Southampton FC - AFC Bournemouth thuisploeg 2.12 3.75 3.55

national

Jupiler League (Belgie)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
19:30 KV Kortrijk - KRC Mechelen thuisploeg 2.30 3.60 2.95

Super Lig (Turkije)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
18:30 Göztepe Izmir - Atiker Konyaspor thuisploeg 2.40 3.10 3.25

Serie A (Italië)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
19:45 Cagliari Calcio - Genoa CFC uitploeg 2.75 3.35 2.55

Ligue 1 (Frankrijk)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
19:45 RC Strasbourg - FC Nantes thuisploeg 2.55 3.00 3.05

Superligaen (Denemarken)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
18:00 Odense BK - Aarhus GF thuisploeg 2.45 3.25 2.95

Premier League (Rusland)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
10:00 SKA-Energia Khabarovsk - Enisey Krasnoyarsk thuisploeg 1.57 3.75 5.50

Serie B (Italië)

Tijd Wedstrijd Favoriet Beste keuze odds
20:00 Frosinone Calcio - Venezia FC thuisploeg 1.69 3.50 5.80
 

Wedden op voetbalwedstrijden: algemeen of gedetailleerd?

Wedden op voetbal wedstrijden kan in alle soorten en maten, voornamelijk als het om populaire, grote voetbal wedstrijden gaat. In het voetbalwedden bestaan verschillende mogelijkheden als je een weddenschap aan wilt gaan. Je kan gaan voor een eenvoudige weddenschap, zoals het inleggen op de winst / het verlies van een bepaald team, of bijvoorbeeld op gelijkspel. Je praat in dat geval om de welbekende 1x2 weddenschap. Met dit soort weddenschappen loop je minder risico dan wanneer je in details gaat treden binnen je weddenschap, zoals bijvoorbeeld wedden op het aantal doelpunten en/of het aantal gele/rode kaarten.

Wedden met zo min mogelijk risico

Als je zo min mogelijk risico wilt lopen met een weddenschap op een voetbalwedstrijd, dan kan je eenvoudig' voetbalwedden. Eenvoudig voetbalwedden is bijvoorbeeld het uitsluitend inzetten van een bedrag op de winst of het verlies van een bepaald team in een voetbalwedstrijd. De mogelijkheden hierin zijn overal anders. Zo kan je wedden op winst van een bepaald team met 33,3% kans dat je het goed hebt. In dit geval kan er geld worden ingezet op winst, verlies en gelijkspel. Je kan nog minder risico lopen door te wedden op de winst van een bepaald team met 50% kans. In dit geval kan je inleggen op de winst of het verlies van een team en krijg je je inzet terug wanneer het gelijkspel wordt. Met dit soort weddenschappen loop je weinig risico. Je hebt immers een kans van 1 op 2 of 1 op 3 om goed te ‘gokken’.

Wedden op voetbal met meer risico

Durf je meer risico te nemen met een weddenschap? Dan kan je bijvoorbeeld wedden op het aantal doelpunten, ofwel, op de exacte uitkomst van de voetbalwedstrijd. Je kan bijvoorbeeld wedden dat het 2-1 wordt of wellicht 2-2. Natuurlijk zijn hier veel mogelijkheden in, dus het risico schiet direct aardig omhoog. Dit betekent natuurlijk niet alleen dat je kans op winst kleiner wordt, maar het betekent ook dat het winstbedrag groter wordt in verhouding tot je inzet. Met een voetbal weddenschap is het immers zo dat je meer wint naar mate je meer risico durft te nemen.

Andere weddenschappen met een hoog risico

Als je bereid bent om meer risico te nemen met een voetbal weddenschap, dan heb je veel mogelijkheden. Dit soort gedetailleerde weddenschappen bestaan in de meest uiteenlopende soorten. Zo kan je wedden op het aantal blessures, op het aantal uitgegeven gele en / of rode kaarten en het is zelfs mogelijk om een weddenschap aan te gaan over welke speler een kaart krijgt. Je kan een weddenschap dan ook zeer gedetailleerd maken als je dit wilt, maar bedenk je wel dat je risico ook steeds verder omhoog gaat. Hoe gedetailleerder de weddenschap, hoe groter het risico, hoe kleiner de kans op winst en hoe groter het winstbedrag.

Beginners wedden met 1x2 op voetbal wedstrijden

Weddenschappen met veel risico zijn eigenlijk alleen weggelegd voor professionals in voetbal weddenschappen. Mensen die net beginnen met voetbalwedden vinden het gewoon leuk om op de winst van een bepaald team te wedden, maar gaan over het algemeen geen weddenschappen aan waarbij het risico hoog is. In dat geval kom je al snel uit bij 1x2. Uiteraard bepaal je dit helemaal zelf.