Logo

New York RB - FC Dallas

01:30 Zondag 2 Augustus 2020

New York RB

-

MLS

FC Dallas

Wedden op de MLS wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas kan hartstikke interessant zijn. Zeker wanneer je weet dat de odds bij bookmakers behoorlijk kunnen verschillen. Dit geldt zelfs bij exact dezelfde weddenschappen. Om een leuk bedrag over te houden aan deze wedstrijd, zoek jij natuurlijk de hoogste odds voor bepaalde weddenschappen. Hiervoor kun jij verschillende bookmakers bezoeken en zelf de vergelijking maken. Dit kost je echter veel tijd. Om jou deze tijd te besparen, hebben wij de odds bij diverse bookmakers alvast vergeleken. Je ziet de odds in het onderstaande overzicht. Een leuke weddenschap tussen New York RB en FC Dallas gevonden? Klik dan op de door ons geselecteerde odd. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je wordt doorgelinkt naar de site van de desbetreffende bookmaker.

1X2

Bij een 1x2 bet geef jij aan of je verwacht dat de MLS wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas in een overwinning voor de thuis- of uitploeg eindigt of dat de wedstrijd een gelijkspel oplevert. De 1 staat in dit geval voor een overwinning van New York RB, de x voor een gelijkspel en de 2 voor een overwinning van FC Dallas. Deze weddenschap heeft betrekking op de volle 90 minuten van de wedstrijd, inclusief blessuretijd. Een eventuele verlenging, in de beker of knock-outfase van de Champions League bijvoorbeeld, telt niet mee bij deze weddenschap.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

1X2 1st Half

Bij deze weddenschap geef je aan of je denkt dat de thuisploeg (New York RB) wint (1), de uitploeg (FC Dallas) wint (2) of de wedstrijd eindigt in een gelijkspel (x). Het verschil met een normale 1x2 bet is dat de weddenschap ‘1x2 1st half’ enkel betrekking heeft op de uitslag van de eerste helft. Het team waarop jij gewed hebt, moet in dat geval met rust voor staan om de weddenschap te winnen.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

1X2 2nd Half

Er zijn genoeg wedstrijden die tot aan de rust doelpuntloos blijven. Vermoed jij dat dit ook bij de MLS wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas gaat gebeuren? Dan is de weddenschap ‘1x2 2nd half’ mogelijk wat voor jou. Hierbij gaat het niet om de winnaar van de hele wedstrijd of eerste helft, maar om de winnaar van enkel de tweede helft. Is de stand met rust bijvoorbeeld 2-0 voor New York RB en wed jij op winst van FC Dallas in de tweede helft? Dan heb jij al gewonnen wanneer de wedstrijd in 2-1 eindigt. FC Dallas heeft in dat geval namelijk één keer vaker gescoord in de tweede helft dan New York RB, waardoor zij de tweede helft winnen.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals over ...

Niet genoeg vertrouwen om een ‘1x2 bet’ te plaatsen op New York RB of FC Dallas? Dan kun je ook wedden op het aantal doelpunten in deze MLS wedstrijd. Eén van de mogelijkheden die je in dat geval hebt is de weddenschap ‘Goals over’. Je hebt hier vaak verschillende mogelijkheden, zoals over 0,5, 1,5, 2,5, 3,5, 4,5 en soms zelfs nog wel meer. Het gaat bij deze weddenschap om het totaalaantal doelpunten dat gescoord wordt tijdens de wedstrijd. Wordt het 3-2? Dan zijn alle weddenschappen tot en met ‘Over 4,5 goals’ goed. Wordt er slechts één keer gescoord? Dan is enkel ‘Over 0,5 goals’ juist.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals over ... 1st Half

Je kunt wedden op het aantal goals gedurende de hele MLS wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas, maar ook op het aantal goals in de eerste helft. Wanneer jij wedt op ‘over 1,5 goals 1st half’ moet er in de eerste helft van de wedstrijd dus twee keer gescoord worden. De odds voor ‘overs’ in de eerste helft zijn meestal aan de hoge kant, aangezien de meeste bookmakers niet verwachten dat er in het eerste bedrijf veel gescoord wordt. Dit kan dus zeker winstgevend zijn wanneer jij veel goals verwacht in de eerste 45 minuten.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals over ... 2nd Half

Vermoed jij dat New York RB en FC Dallas de eerste helft niet zo veel gaan scoren? In dat geval kan het geweld in de tweede helft alleen maar toenemen. Gelukkig kun jij ook wedden op ‘goals over 2nd half’ bij deze MLS wedstrijd. Deze weddenschap gaat in na rust en loopt tot het einde van de wedstrijd, exclusief verlenging.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals under ...

Bij het wedden op doelpunten is ‘Goals under’ ook een goede optie. Hierop kun jij wedden wanneer jij verwacht dat er weinig doelpunten vallen in de wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas. Net zoals bij ‘Goals over’ heb je hier ook de mogelijkheden 0,5, 1,5, 2,5, 3,5, 4,5 en soms nog wel meer. In dit geval gaat het er echter om dat het totaalaantal doelpunten onder het door jou gekozen aantal blijft. Zet jij in op ‘onder 3,5 goals’ en wordt het 4-0 of 3-1? Dan heb je dus verloren. Wed jij op ‘over 2,5 goals’ en wordt er vaker dan drie keer gescoord, dan win jij jouw weddenschap.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals under ... 1st Half

Verwacht jij dat er bij de MLS wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas niet veel gescoord wordt in de eerste helft? Dan kun je ook wedden op ‘goals under 1st half’. Verwacht jij dat de brilstand (0-0) in de rust nog op het scorebord staat? Speel dan ‘under 0,5 goals 1st half’. Net als bij de ‘overs’ is het hier overigens ook mogelijk om uit meerdere opties te kiezen. Zo kun jij bijvoorbeeld ook wedden op ‘under 2,5 goals 1st half’. Hoe hoger jij gaat zitten, hoe lager de odds. De kans dat jij gelijk hebt wordt zodoende namelijk steeds groter.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals under ... 2nd Half

Wanneer er in de eerste helft al veel is gescoord door New York RB en/of FC Dallas, dan wordt het tweede helft mogelijk een stuk minder leuk. Verwacht jij dit ook? Zet je geld dan in op ‘goals under 2nd half’. Net als in het eerste helft heb jij hier ook nu weer verschillende mogelijkheden. Bij deze weddenschap is het zaak dat het aantal doelpunten niet hoger uitvalt dan het door jou gekozen aantal.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

First goal

Denk jij dat New York RB het eerste doelpunt scoort in deze MLS wedstrijd? Dan kun jij gokken op ‘first goal’. In dit geval gok jij dus op de ploeg die het eerste doelpunt maakt. Scoort New York RB inderdaad als eerste? Dan win jij jouw weddenschap. Wordt er niet gescoord of is het FC Dallas die als eerste de vijandelijke keeper weet te verschalken? Dan verlies jij jouw weddenschap. Scoort het team waarop jij gewed hebt een eigen goal? Dan telt dit natuurlijk niet als ‘first goal’ voor het team waarop jij je geld hebt ingezet.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Last goal

Net als wedden op de ‘first goal’ in deze MLS wedstrijd, kun jij natuurlijk ook wedden op de ‘last goal’. Bij deze weddenschap voorspel jij dus welke van de twee teams als laatste een doeplunt scoort. Scoort New York RB al in de twintigste minuut en heb jij ook op ze gewed tijdens de last goal weddenschap? Dan heb je zeker nog niet verloren. Mogelijk blijft het wel bij 1-0 of misschien scoort New York RB nog wel vaker. Het is alleen zaak dat FC Dallas in dat geval niet als laatste scoort.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Both team to score

Gokken op het aantal doelpunten per helft of per wedstrijd heeft als voordeel dat het niet uitmaakt wie van de twee teams er een doelpunt maakt. Je kunt echter ook gokken op ‘both teams to score’. Wanneer jij denkt dat zowel New York RB als FC Dallas doel treft in deze MLS wedstrijd, is dit een leuke weddenschap. Bij ‘both teams to score’ moeten allebei de teams minimaal één keer scoren in de wedstrijd.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Double chance

Denk je te weten dat New York RB of FC Dallas in deze MLS wedstrijd aan het langste eind trekt? Kies dan voor de weddenschap 1x2. Twijfel je nog steeds? Dan is Double Chance een interessante weddenschap. Je wedt in dat geval namelijk op twee uitslagen. Bij deze weddenschap heb je in totaal drie opties: 1x, x2 en 12. Je wedt respectievelijk op winst van de thuisploeg (New York RB) of gelijkspel (1x), winst van de uitploeg (FC Dallas) of gelijkspel (x2) of winst voor New York RB of FC Dallas (12). De odds vallen vaak wat lager uit dan bij een 1x2 bet. Dat is logisch, want de kans op winst is bij Double Chance namelijk een stuk groter.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Draw no bet

‘Draw no bet’ is een weddenschap die wel wat weg heeft van Double Chance. Er zit echter wel een aardig verschil in. Wanneer de MLS wedstrijd in een gelijkspel eindigt, win jij bij ‘Draw no bet’ namelijk niets. In dat geval krijg jij enkel je inzet terug. Zet jij je geld in op ‘Draw no bet New York RB’ en winnen ze ook? Dan is er niets aan de hand en win jij jouw weddenschap gewoon. Wint FC Dallas? Dan verlies je. Het grootste voordeel van ‘Draw no bet’ ten opzichte van Double Chance is dat de odd vaak een stuk hoger ligt.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Handig tijdens het wedden

Om het wedden op de MLS wedstrijd tussen New York RB en FC Dallas wat gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal statistieken op een rijtje gezet. Zo kun je onder andere zien of clubs in het verleden al tegen elkaar hebben gespeeld en waar ze staan in MLS. Doe er je voordeel mee!

Head2Head uitslagen tussen New York RB en FC Dallas

In het verleden hebben New York RB en FC Dallas tegen elkaar gespeeld. Van de laatste 5 wedstrijden heeft New York RB er 3 gewonnen. FC Dallas is 0 keer als sterkste uit de bus komen. Tevens eindigde 2 wedstrijd(en) in een gelijkspel. In totaal hebben de clubs in 5 wedstrijden 15 keer gescoord.

Datum

Competitie

22:00 Zat 11 Mei 2019

FC Dallas

1 - 3

New York RB

02:00 Zon 24 Jun 2018

New York RB

3 - 0

FC Dallas

05:00 Zon 3 Sep 2017

FC Dallas

2 - 2

New York RB

03:00 Zat 30 Apr 2016

New York RB

4 - 0

FC Dallas

05:00 Zat 16 Mei 2015

FC Dallas

0 - 0

New York RB

Toekomstige Head2Head wedstrijden tusen New York RB en FC Dallas

Op 02-08-2020 01:30 spelen New York RB en FC Dallas tegen elkaar in de MLS. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van New York Red Bulls.

Datum

Competitie

03:30 Zon 2 Aug 2020

New York RB

vs.

FC Dallas

MLS stand New York RB

New York RB staat momenteel met 3 punten op plek 3 van de MLS. Ze hebben op het moment 3 wedstrijd(en) gespeeld, 1 wedstrijd(en) gewonnen, 0 keer gelijk gespeeld en 2 keer verloren. New York RB heeft op dit moment 1 doelpunt(en) gemaakt en kregen er 4 tegen. Het doelsaldo is -3.

Pos.

GS

W

G

V

Pts

0 2

FC Cincinnati

3

2

0

1

6

0 3

New York RB

3

1

0

2

3

0 4

Atlanta United

3

0

0

3

0

0 3

Houston Dynamo

3

0

2

1

2

0 4

LA Galaxy

3

0

1

2

1

MLS stand FC Dallas

staat momenteel met punten op plek van de MLS. Ze hebben op het moment wedstrijd(en) gespeeld, wedstrijd(en) gewonnen, keer gelijk gespeeld en keer verloren. heeft op dit moment doelpunt(en) gemaakt en kregen er tegen. Het doelsaldo is .

Pos.

GS

W

G

V

Pts