Logo

Melbourne City - Adelaide Utd

10:30 Vrijdag 27 Maart 2020

Melbourne City

-

A League

Adelaide Utd

Wedden op de A League wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd kan hartstikke interessant zijn. Zeker wanneer je weet dat de odds bij bookmakers behoorlijk kunnen verschillen. Dit geldt zelfs bij exact dezelfde weddenschappen. Om een leuk bedrag over te houden aan deze wedstrijd, zoek jij natuurlijk de hoogste odds voor bepaalde weddenschappen. Hiervoor kun jij verschillende bookmakers bezoeken en zelf de vergelijking maken. Dit kost je echter veel tijd. Om jou deze tijd te besparen, hebben wij de odds bij diverse bookmakers alvast vergeleken. Je ziet de odds in het onderstaande overzicht. Een leuke weddenschap tussen Melbourne City en Adelaide Utd gevonden? Klik dan op de door ons geselecteerde odd. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je wordt doorgelinkt naar de site van de desbetreffende bookmaker.

1X2

Bij een 1x2 bet geef jij aan of je verwacht dat de A League wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd in een overwinning voor de thuis- of uitploeg eindigt of dat de wedstrijd een gelijkspel oplevert. De 1 staat in dit geval voor een overwinning van Melbourne City, de x voor een gelijkspel en de 2 voor een overwinning van Adelaide Utd. Deze weddenschap heeft betrekking op de volle 90 minuten van de wedstrijd, inclusief blessuretijd. Een eventuele verlenging, in de beker of knock-outfase van de Champions League bijvoorbeeld, telt niet mee bij deze weddenschap.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

1X2 1st Half

Bij deze weddenschap geef je aan of je denkt dat de thuisploeg (Melbourne City) wint (1), de uitploeg (Adelaide Utd) wint (2) of de wedstrijd eindigt in een gelijkspel (x). Het verschil met een normale 1x2 bet is dat de weddenschap ‘1x2 1st half’ enkel betrekking heeft op de uitslag van de eerste helft. Het team waarop jij gewed hebt, moet in dat geval met rust voor staan om de weddenschap te winnen.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

1X2 2nd Half

Er zijn genoeg wedstrijden die tot aan de rust doelpuntloos blijven. Vermoed jij dat dit ook bij de A League wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd gaat gebeuren? Dan is de weddenschap ‘1x2 2nd half’ mogelijk wat voor jou. Hierbij gaat het niet om de winnaar van de hele wedstrijd of eerste helft, maar om de winnaar van enkel de tweede helft. Is de stand met rust bijvoorbeeld 2-0 voor Melbourne City en wed jij op winst van Adelaide Utd in de tweede helft? Dan heb jij al gewonnen wanneer de wedstrijd in 2-1 eindigt. Adelaide Utd heeft in dat geval namelijk één keer vaker gescoord in de tweede helft dan Melbourne City, waardoor zij de tweede helft winnen.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals over ...

Niet genoeg vertrouwen om een ‘1x2 bet’ te plaatsen op Melbourne City of Adelaide Utd? Dan kun je ook wedden op het aantal doelpunten in deze A League wedstrijd. Eén van de mogelijkheden die je in dat geval hebt is de weddenschap ‘Goals over’. Je hebt hier vaak verschillende mogelijkheden, zoals over 0,5, 1,5, 2,5, 3,5, 4,5 en soms zelfs nog wel meer. Het gaat bij deze weddenschap om het totaalaantal doelpunten dat gescoord wordt tijdens de wedstrijd. Wordt het 3-2? Dan zijn alle weddenschappen tot en met ‘Over 4,5 goals’ goed. Wordt er slechts één keer gescoord? Dan is enkel ‘Over 0,5 goals’ juist.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals over ... 1st Half

Je kunt wedden op het aantal goals gedurende de hele A League wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd, maar ook op het aantal goals in de eerste helft. Wanneer jij wedt op ‘over 1,5 goals 1st half’ moet er in de eerste helft van de wedstrijd dus twee keer gescoord worden. De odds voor ‘overs’ in de eerste helft zijn meestal aan de hoge kant, aangezien de meeste bookmakers niet verwachten dat er in het eerste bedrijf veel gescoord wordt. Dit kan dus zeker winstgevend zijn wanneer jij veel goals verwacht in de eerste 45 minuten.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals over ... 2nd Half

Vermoed jij dat Melbourne City en Adelaide Utd de eerste helft niet zo veel gaan scoren? In dat geval kan het geweld in de tweede helft alleen maar toenemen. Gelukkig kun jij ook wedden op ‘goals over 2nd half’ bij deze A League wedstrijd. Deze weddenschap gaat in na rust en loopt tot het einde van de wedstrijd, exclusief verlenging.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals under ...

Bij het wedden op doelpunten is ‘Goals under’ ook een goede optie. Hierop kun jij wedden wanneer jij verwacht dat er weinig doelpunten vallen in de wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd. Net zoals bij ‘Goals over’ heb je hier ook de mogelijkheden 0,5, 1,5, 2,5, 3,5, 4,5 en soms nog wel meer. In dit geval gaat het er echter om dat het totaalaantal doelpunten onder het door jou gekozen aantal blijft. Zet jij in op ‘onder 3,5 goals’ en wordt het 4-0 of 3-1? Dan heb je dus verloren. Wed jij op ‘over 2,5 goals’ en wordt er vaker dan drie keer gescoord, dan win jij jouw weddenschap.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals under ... 1st Half

Verwacht jij dat er bij de A League wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd niet veel gescoord wordt in de eerste helft? Dan kun je ook wedden op ‘goals under 1st half’. Verwacht jij dat de brilstand (0-0) in de rust nog op het scorebord staat? Speel dan ‘under 0,5 goals 1st half’. Net als bij de ‘overs’ is het hier overigens ook mogelijk om uit meerdere opties te kiezen. Zo kun jij bijvoorbeeld ook wedden op ‘under 2,5 goals 1st half’. Hoe hoger jij gaat zitten, hoe lager de odds. De kans dat jij gelijk hebt wordt zodoende namelijk steeds groter.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Goals under ... 2nd Half

Wanneer er in de eerste helft al veel is gescoord door Melbourne City en/of Adelaide Utd, dan wordt het tweede helft mogelijk een stuk minder leuk. Verwacht jij dit ook? Zet je geld dan in op ‘goals under 2nd half’. Net als in het eerste helft heb jij hier ook nu weer verschillende mogelijkheden. Bij deze weddenschap is het zaak dat het aantal doelpunten niet hoger uitvalt dan het door jou gekozen aantal.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

First goal

Denk jij dat Melbourne City het eerste doelpunt scoort in deze A League wedstrijd? Dan kun jij gokken op ‘first goal’. In dit geval gok jij dus op de ploeg die het eerste doelpunt maakt. Scoort Melbourne City inderdaad als eerste? Dan win jij jouw weddenschap. Wordt er niet gescoord of is het Adelaide Utd die als eerste de vijandelijke keeper weet te verschalken? Dan verlies jij jouw weddenschap. Scoort het team waarop jij gewed hebt een eigen goal? Dan telt dit natuurlijk niet als ‘first goal’ voor het team waarop jij je geld hebt ingezet.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Last goal

Net als wedden op de ‘first goal’ in deze A League wedstrijd, kun jij natuurlijk ook wedden op de ‘last goal’. Bij deze weddenschap voorspel jij dus welke van de twee teams als laatste een doeplunt scoort. Scoort Melbourne City al in de twintigste minuut en heb jij ook op ze gewed tijdens de last goal weddenschap? Dan heb je zeker nog niet verloren. Mogelijk blijft het wel bij 1-0 of misschien scoort Melbourne City nog wel vaker. Het is alleen zaak dat Adelaide Utd in dat geval niet als laatste scoort.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Both team to score

Gokken op het aantal doelpunten per helft of per wedstrijd heeft als voordeel dat het niet uitmaakt wie van de twee teams er een doelpunt maakt. Je kunt echter ook gokken op ‘both teams to score’. Wanneer jij denkt dat zowel Melbourne City als Adelaide Utd doel treft in deze A League wedstrijd, is dit een leuke weddenschap. Bij ‘both teams to score’ moeten allebei de teams minimaal één keer scoren in de wedstrijd.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Double chance

Denk je te weten dat Melbourne City of Adelaide Utd in deze A League wedstrijd aan het langste eind trekt? Kies dan voor de weddenschap 1x2. Twijfel je nog steeds? Dan is Double Chance een interessante weddenschap. Je wedt in dat geval namelijk op twee uitslagen. Bij deze weddenschap heb je in totaal drie opties: 1x, x2 en 12. Je wedt respectievelijk op winst van de thuisploeg (Melbourne City) of gelijkspel (1x), winst van de uitploeg (Adelaide Utd) of gelijkspel (x2) of winst voor Melbourne City of Adelaide Utd (12). De odds vallen vaak wat lager uit dan bij een 1x2 bet. Dat is logisch, want de kans op winst is bij Double Chance namelijk een stuk groter.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Draw no bet

‘Draw no bet’ is een weddenschap die wel wat weg heeft van Double Chance. Er zit echter wel een aardig verschil in. Wanneer de A League wedstrijd in een gelijkspel eindigt, win jij bij ‘Draw no bet’ namelijk niets. In dat geval krijg jij enkel je inzet terug. Zet jij je geld in op ‘Draw no bet Melbourne City’ en winnen ze ook? Dan is er niets aan de hand en win jij jouw weddenschap gewoon. Wint Adelaide Utd? Dan verlies je. Het grootste voordeel van ‘Draw no bet’ ten opzichte van Double Chance is dat de odd vaak een stuk hoger ligt.

Op dit moment zijn er geen odds beschikbaar.

Handig tijdens het wedden

Om het wedden op de A League wedstrijd tussen Melbourne City en Adelaide Utd wat gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal statistieken op een rijtje gezet. Zo kun je onder andere zien of clubs in het verleden al tegen elkaar hebben gespeeld en waar ze staan in A League. Doe er je voordeel mee!

Head2Head uitslagen tussen Melbourne City en Adelaide Utd

In het verleden hebben Melbourne City en Adelaide Utd tegen elkaar gespeeld. Van de laatste 5 wedstrijden heeft Adelaide Utd er 3 gewonnen. Melbourne City is 1 keer als sterkste uit de bus komen. Tevens eindigde 1 wedstrijd(en) in een gelijkspel. In totaal hebben de clubs in 5 wedstrijden 12 keer gescoord.

Datum

Competitie

11:30 Zat 1 Feb 2020

Adelaide Utd

3 - 1

Melbourne City

12:30 Woe 23 Okt 2019

Adelaide Utd

4 - 0

Melbourne City

09:00 Zon 20 Okt 2019

Melbourne City

2 - 1

Adelaide Utd

13:00 Zon 5 Mei 2019

Adelaide Utd

1 - 0

Melbourne City

11:35 Zat 13 Apr 2019

Melbourne City

0 - 0

Adelaide Utd

Toekomstige Head2Head wedstrijden tusen Melbourne City en Adelaide Utd

Op 27-03-2020 09:30 spelen Melbourne City en Adelaide Utd tegen elkaar in de A League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Melbourne City FC.

Datum

Competitie

11:30 Vri 27 Mrt 2020

Melbourne City

vs.

Adelaide Utd

A League stand Melbourne City

Melbourne City staat momenteel met 40 punten op plek 2 van de A League. Ze hebben op het moment 23 wedstrijd(en) gespeeld, 12 wedstrijd(en) gewonnen, 4 keer gelijk gespeeld en 7 keer verloren. Melbourne City heeft op dit moment 42 doelpunt(en) gemaakt en kregen er 34 tegen. Het doelsaldo is 8.

Pos.

GS

W

G

V

Pts

0 1

Sydney FC

20

15

3

2

48

0 2

Melbourne City

23

12

4

7

40

0 3

Wellington Ph

20

11

3

6

36

A League stand Adelaide Utd

Adelaide Utd staat momenteel met 27 punten op plek 7 van de A League. Ze hebben op het moment 21 wedstrijd(en) gespeeld, 9 wedstrijd(en) gewonnen, 0 keer gelijk gespeeld en 12 keer verloren. Adelaide Utd heeft op dit moment 34 doelpunt(en) gemaakt en kregen er 42 tegen. Het doelsaldo is -8.

Pos.

GS

W

G

V

Pts

0 6

Western United

20

8

3

9

27

0 7

Adelaide Utd

21

9

0

12

27

0 8

WS Wanderers

21

7

5

9

26