Logo

Voetbal voorbeschouwingen: de verwachtingen voor aankomende wedstrijden

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In de voorbeschouwing staat aangegeven hoe het staat bij de bookmakers. Zo kan er direct worden weergegeven welke ploeg bij de bookmakers favoriet is en je kan informatie zien over de quotering. Je kan bijvoorbeeld zien dat er quotering voor de winst van een bepaald team op 8.75 staat en dat de quotering voor een einde in gelijkspel ligt op 4.50. Aan de hand hiervan kan je zelf ook een weddenschap plaatsen, maar je kan natuurlijk ook dwars tegen de quoteringen ingaan als je dit wilt, of als dit jou verstandig lijkt. Voor het voetbalwedden zijn voorbeschouwingen een hulpmiddel, maar zeker geen garantie.

Meer inzicht in prestaties

Wil je een weddenschap plaatsen op een wedstrijd, maar ben je niet goed bekend met bijvoorbeeld één van de teams? Dan kan je voor het voetbalwedden de voorbeschouwing gebruiken om meer inzicht te krijgen in de verleden prestaties van het betreffende team. In de meeste gevallen wordt er in de voorbeschouwing een helder profiel geschetst over de prestaties van beide teams in het verleden, en de verwachtingen wanneer de teams tegenover elkaar komen te staan. Als je een weddenschap wilt plaatsen zonder zelf goed vooronderzoek naar beide teams te doen, dan is het heel goed om voor het voetbalwedden de voorbeschouwing te raadplegen.

Beste websites voor de laatste voorbeschouwingen

FCUpdate.nl • Één van de meest toonaangevende voetbalsites in Nederland is FCUpdate.nl. Voor een duidelijke voorbeschouwing op aanstaande Europese of Nederlandse wedstrijden is deze site een aanrader. Mede door de uitgebreide livereports en de bestaansduur van meer dan twintig jaar, wordt FCUpdate naast andere nieuwssites gezien als een titel met meer diepgang. En dat is belangrijk bij het samenstellen van je voorbeschouwing. Bij het voorbeschouwen op een wedstrijd is het belangrijk rekening te houden met afwezigen middels schorsingen en blessures, transfers en voorgaande uitslagen.

Schorsingen en blessures
Stand
Transfers
Uitslagen


FootballTransfers.com •
Veruit de meest uitgebreide website op het internet omtrent voetbal transfers is natuurlijk Footballtransfers.com. Deze (engelstalige) website geeft analyses van spelers zoals geen ander. Daarnaast geeft het een zeer uitgebreide maar tevens duidelijke weergave van de verhoudingen tussen clubs. Ga je voorbeschouwen op een wedstrijd, neem dan zeker een kijkje op één van ondertsaande links.

Transfer geruchten
Meest waardevolle voetbalspelers
Statistieken
Teams

Het samenstellen van de voorbeschouwing

De voorbeschouwingen voor de wedstrijden die op de planning zijn worden niet zomaar gemaakt. Er gaat veel onderzoek aan vooraf en de voorbeschouwingen worden dan ook verzorgd door absolute professionals. Je kan er dan ook eigenlijk altijd zeker van zijn dat alle informatie in de voorbeschouwingen kloppend is, echter, in voorbeschouwingen staan natuurlijk vooral ook verwachtingen en hier worden vanzelfsprekend geen garanties op gegeven. De uitspraak ‘behaalde resultaten in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst’ gaat hier zeker op, want zelfs de beste professionals kunnen niet altijd een correctie voorspelling doen. Een heel goed voorbeeld hiervan is de finale van het EK 2016, tussen Frankrijk en Portugal. Bookmakers, professionals en het overgrote deel van de voetbalwedders zagen Frankrijk als favoriet, en toch ging Portugal er met de titel vandoor. Of wat denk je van het EK 2020 (gehouden in 2021), waarbij Frankrijk wederom als favoriet werd gezien, maar uiteindelijk zeer vroegtijdig werd uitgeschakeld door Zwitserland?

Laat de voorbeschouwingen meewegen

Spreuk voorbeschouwing

Het is zeker goed om voorafgaande aan het voetbalwedden de voorbeschouwing door te nemen en deze informatie te laten meewegen in je beslissing, maar uiteindelijk moet het wel jouw beslissing blijven. Het gaat om jouw weddenschap, jouw geld. Laat de voorbeschouwing meewegen, maar laat de voorbeschouwing geen bepalende rol spelen in het maken van je keuze. Dit kan je duur komen te staan.