Logo

Voetbalwedden: Zó zorg je voor het maken van winst!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het plaatsen van een voetbal weddenschap is natuurlijk fantastisch, maar het wordt direct een stuk minder aantrekkelijk als het keer op keer mis gaat. Het hoeft niet zo vaak mis te gaan als je meer aandacht besteedt aan hoe je precies te werk moet gaan bij het voetbal wedden, en vooral, wat je moet doen om de valkuilen bij het voetbal wedden te voorkomen.

De grootste valkuil in de wereld van gokken, want daar hebben we het bij voetbal weddenschappen toch over, is wel het ‘moeten’ doorgaan om verliezen te compenseren. Verlies je een keer? Neem dan je verlies en kijk naar de toekomst. Ga niet direct aan de slag om je verlies goed te maken door winst te behalen, want dan handel je vanuit de verkeerde emoties. Grote kans dat je enkel nog meer verliest met voetbalweddden.

Bankroll management

Denk bij voetbal wedden aan een bankroll management

Om optimistisch te blijven over het plaatsen van voetbal weddenschappen is het nodig om een strategie te hebben die je ook echt helpt om je verliezen te beperken. Hier komt bankroll management om de hoek kijken. Bankroll management zorgt ervoor dat jij nooit onnodig veel kan verliezen doordat je ook nooit onnodig veel inzet bij het wedden op voetbal. Zorg dus dat je genoeg aandacht besteedt aan bankroll management. Zo'n bankroll strategie gaat trouwens hand in hang met een goed uitgave-patroon, genaamd ROI.

ROI, ofterwijl Return On Investment, geeft je aan hoeveel je nu eigenlijk terug hebt verdiend van je investeringen, gezien op de lange termijn. Een goede ROI behaal je door bij het voetbal wedden op zoek te gaan naar wedstrijden waarbij je een aardige winst kunt halen met een relatief hoge winstkans. Daarnaast speelt je verstand een grote rol. Zijn dit soort wedstrijden niet beschikbaar? Plaats dan geen voetbal weddenschap.

Het grote geld wordt verdiend met wachten op het juiste moment.

-  Jesse Lauriston Livermore

Weddenschappen en emoties gaan niet samen!

Voetbal weddenschappen moeten geplaatst worden vanuit een goede kennis, met een sterke onderbouwing. Het is niet aan te raden emoties mee te laten spelen. Gewoon maar op je gevoel afgaan brengt je op de lange termijn enkel in een wereld van verliezen, en dat wil je niet. Handel dus niet vanuit het welbekende ‘onderbuikgevoel’ bij het voetbal wedden, maar vanuit je kennis en ervaring.

Bewust omgaan met verliezen

Bij het voetbalwedden is het heel belangrijk om altijd bewust te zijn van wat je doet, maar het allerbelangrijkste om je voortdurend bewust van te zijn is het goed omgaan met verliezen. Waarom? Omdat verliezen gekke dingen met je kan doen. Wanneer je een geldbedrag verliest, dan is het een heel gewone reactie dat je direct aan de slag wilt om je verloren geld terug te winnen. Het is een gewone reactie, maar geen slimme reactie. Door je bewust te zijn van het feit dat je kan verliezen, , zorg je ervoor dat je niet nog meer verliest. Neem je verlies, leg het naast je neer en kies met een vol (en rustig) verstand voor een volgende weddenschap binnen het voetbalwedden.

Statistieken en voetbal weddenschappen

Voetbal weddenschap statistieken kunnen je natuurlijk veel vertellen, maar is het nu wel zo verstandig om je keuzes hier ook volledig op te baseren? Nee, dit is zeker niet aan te raden. Je kan de informatie uit de statistieken goed in je opnemen, maar in het voetbal wedden bestaan geen garanties. Iedere wedstrijd is anders. Na veel verliezen komt er ook een keer winst voor een club en andersom. Zorg daarom dat je de statistieken aanvult met veel kennis van het voetbal en de clubs. Ook bij voetbalwedden geldt het oude zakelijke gezegde: Investeren in iets waar je niets vanaf weet, is niet slim: alhoewel er ook weldegelijk uitzonderingen zijn.

6 links die je doen helpen bij voetbal wedden

In de verstreken maanden heeft Wijwedden al heel wat artikelen geproduceert rondom het wereldje van voetbal wedden. Daar zaten heel wat interessante artikelen bij die je kunnen gaan helpen bij het plaatsen van zo'n weddenschap. Een paar daarvan zijn als volgt:

- Naslagwerk: Interessante artikelen en strategiën over voetbalwedden

- Wat is een 1x2 weddenschap en wat zijn noteringen?

- Alle stappen voor het plaatsen van een juiste voetbal weddenschap

- 6 tips voor het gokken op voetbal wedstrijden

- Wat zijn bookmakers en wat doen ze?

- Alleen met deze 9 vaardigheden zorg je voor winst op de lange termijn

4 artikelen die helpen bij een strategie

- John L Kelly's formule

- The Fibanocci Strategie

- De verdubbelingsstrategie

Welke wedstrategie levert het meest op bij voetbalwedden?

Tot slot: Altijd kijken naar de langere termijn

Tot slot is het goed om altijd te blijven kijken naar je prestaties binnen het voetbalwedden op de lange termijn. Houd al je winsten en verliezen bij en kijk na langere perioden eens hoe het gesteld is met je winsten en verliezen. Naar mate je het vaker doet, en je huiswerk goed doet, zal je zien dat de winsten oplopen en de verliezen afnemen. Wie voetbalwedden goed doet kan op de lange termijn eigenlijk geen verlies lijden. Toch, het belangrijkste moet altijd blijven dat je het gewoon leuk vindt om te doen.

Oddscritic wedtips