Logo

VOETBAL VOORSPELLINGEN BIJ VOETBALWEDDEN

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In hoeverre moeten de voetbal voorspellingen een rol spelen bij het voetbalwedden? Dit is een vraag die vooral veel beginners in het wedden op voetbal zichzelf stellen. Je kan altijd de voetbal voorspellingen bekijken, en hieruit leren, maar is het verstandig om je keuzes volledig en uitsluitend te baseren op de voetbal voorspellingen? Wij vertellen je hier natuurlijk graag meer over.

Actuele voorspellingen op basis van kansberekening

Er zijn op dit moment geen wedstrijden beschikbaar.

Het bestuderen van de voetbal voorspellingen

Voetbal voorspellingen zijn er niet zomaar. Ze kunnen je een eind op weg helpen als je wilt inzetten op en wedstrijd. Mits je weinig verstand hebt van een wedstrijd, dan kun je eens een kijkje nemen in het overzicht. De voetbal voorspellingen worden samengesteld door bezoekers en zijn dus goed onderbouwd. Als je zelf geen onderzoek wilt doen naar bijvoorbeeld de teams, de spelers, het veld en alle andere belangrijke factoren, dan mag je er vanuit gaan dat de gemiddelde bezoekers die de voetbal voorspellingen hebben opgesteld dit onderzoek wel hebben uitgevoerd. Het is dus altijd goed om de voorspellingen eens te bekijken voor het wedden op voetbal, ongeacht of je nu zelf wel of geen onderzoek hebt gedaan.

Als aanvulling op je eigen onderzoek

Er zijn veel mensen die zich bezig houden met het voetbalwedden die vooral het plezier beleven aan het voeren van onderzoek. Het is natuurlijk ook erg leuk om alle details te bestuderen en in elkaar te puzzelen om zo zelf een voetbal voorspelling te kunnen maken. In dit geval kan je de voetbal voorspellingen gebruiken als aanvulling op je eigen onderzoek. Als jij op hetzelfde resultaat uitkomt als de voetbal voorspelling, dan zit je goed. Is de voorspelling anders, dan kan je eens gaan onderzoeken waardoor jouw uitkomst anders is dan de voetbal voorspellingen. Mogelijk heb je iets over het hoofd gezien, maar het kan natuurlijk ook dat jij ergens rekening mee houdt waar de voetbal voorspellingen geen rekening mee houden. Dit is nu precies het leuke van het onderzoek, en om te zien wie er achteraf nu gelijk had.

Het blijven voetbal voorspellingen

Als je net begonnen bent met het voetbalwedden en nog moet gaan ontdekken hoe je nu zelf goed onderzoek kan doen, hoe het allemaal werkt en welke werkwijze jij persoonlijk wilt gaan hanteren is het natuurlijk erg praktisch om je gewoon vast te houden aan de voetbal voorspellingen. Dit is geen garantie op winst. Het blijven immers voetbal voorspellingen en geen voetbal waarheden of feiten. Dit is belangrijk om altijd te onthouden. Voorspellingen kunnen worden gedaan door de beste professionals van de wereld, maar uiteindelijk blijven het altijd ‘maar’ voorspellingen. Er bestaan geen garanties. Een voorspelling kan totaal verkeerd zijn, puur omdat de bal rond is.

Rode en gele kaarten

Als er iets in een voetbalwedstrijd niet te voorspellen is, dan is het wel de mate waarin er kaarten worden gegeven. Voor het voetbalwedden lijkt dit wellicht onbelangrijk, maar dat is het zeker niet. Ook de gele en rode kaarten in een wedstrijd kunnen een belangrijke rol spelen in het verloop van de voetbalwedstrijd. Door gele en rode kaarten kunnen de kansenverhoudingen tussen de teams veranderen en dit werkt natuurlijk uit in het spel.

De invloed van de rode kaart

Rode kaarten zorgen er vaak voor dat de voetbal voorspellingen aan de positieve kant uitvallen voor het team. Ongeveer twintig procent van de teams die een rode kaart krijgen in een wedstrijd eindigen met een kleiner aantal punten dan dat de voetbal voorspellingen aangaven. Deze uitkomst is gebaseerd op de tussenstand die bestond op het moment dat de rode kaart aan het team werd uitgereikt. Bij een gelijkstand op het moment van het krijgen van de rode kaart verloor 65 procent van de teams met deze kaart de wedstrijd. Ongeveer 30 procent kon ervoor zorgen dat het gelijkspel bleef en slechts vijf procent kon de wedstrijd met de rode kaart alsnog winnen. De scoorkans van het tegenspelende team wordt na het ontvangen van de rode kaart door het andere team verhoogd met bijna 65 procent. Ook belangrijk om te weten is het wel dat het krijgen van een gele kaart het risico op het ontvangen van een rode kaart verhoogt met een ruime 50 procent. Dit betekent dat de gele kaart ook invloed heeft op de voetbal voorspellingen.

Kaarten zijn niet te voorspellen

Het is bijzonder moeilijk, al dan niet onmogelijk, om kaarten goed te voorspellen. Wel zijn er statistieken bekend die je een beetje inzicht kunnen geven in de kansen op gele en rode kaarten in een wedstrijd. Wanneer we de verschillen tussen uitteams en thuisteams vergelijken, dan zien we bijvoorbeeld dat in ruim 75 procent van alle wedstrijden de meeste gele kaarten gingen naar de uitteams. Dit betekent dat in nog geen 25 procent van de gevallen de meeste gele kaarten werden uitgedeeld aan de thuisteams. In bijna 6,5 procent van de gevallen kregen de thuisteams een rode kaart voor de kiezen, terwijl dit percentage bij de uitteams ligt op bijna 11,5 procent. Dit betekent dat de uitteams 84 procent vaker een rode kaart krijgen. In 83 procent van alle wedstrijden worden er helemaal geen rode kaarten gegeven. Hoe dan ook, uiteindelijk is het gewoonweg niet altijd goed te voorspellen.

Voetbalwedden aan de hand van voetbal voorspellingen

Is voetbalwedden aan de hand van voetbal voorspellingen alleen nu wel of niet aan te raden? Eigenlijk is het niet aan te raden, vooral omdat het goed is om ook je eigen onderzoek mee te laten wegen. Zoals gezegd kan het altijd zijn dat jij factoren mee laat wegen in je onderzoek die bij de voetbal voorspellingen niet meegewogen zijn. Kom jij zelf op een andere uitkomst uit dan de voetbal voorspellingen? Dan is het natuurlijk helemaal aan jou of je uitgaat van de voetbal voorspellingen of van je eigen onderzoek. Dat maakt het toch ook nog een stuk leuker dan dat je uitsluitend wedt op basis van de voetbal voorspellingen.