Logo

Ace of Spades

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.5

Ace of Spades | 7.5

Screenshot website Ace of Spades

Slot
Ace of Spades
Provider
Play'n GO
Thema
Fruit
Genre
Fruitautomaat
Uitbetalings %
95,94%
Variatie
Hoog
Winlijnen
1
Minimale inzet
€ 15
Maximale inzet
€ 15
Maximale winst
€ 12.500
Jackpot
Nee

Ace of Spades

We kennen ze allemaal wel uit de offline casino’s, de fruitautomaten. Vaak zijn het drie rollen waarbij je door het maken van goede spins munten kunt winnen. Ook Ace of Spader is zo’n klassieke fruitautomaat ontwikkelt door Play’n Go. We kunnen er lang over praten maar eigenlijk is er niet veel speciaal aan deze game, het is namelijk een standaard fruitautomaat. Het woord eenvoudig is dan ook juist om het spel te omschrijven. Iedereen kan het spelen en ook iedereen kan munten winnen. Er is maar één winlijn want er is ook maar één horizontale lijn beschikbaar in het spel.  

Zo werkt Ace of Spades

Wanneer je het spel gaat spelen, kan er eigenlijk niet veel verkeerd gaan. Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je op een spin zet. Dit gebeurt aan de hand van credits. Tijdens het draaien zie je in het scherm aan de rechterkant wat de opbrengst is. De hoogste opbrengst wordt behaald wanneer je drie schoppen symbolen hebt. Als je drie credits hebt ingezet, dan levert dit 2.500 credits op. Per symbool verschilt de opbrengst en die je kunt ten alle tijden terugvinden in het telschema naast de drie rollen.  

Fruitautomaten op de klassieke manier

Fruitautomaten waren ooit één van de eerste gokautomaten en blijven nog steeds populair. Het is een toegankelijk spel wat voor iedereen te doen is. Je kunt namelijk gemakkelijk zelf bepalen hoelang je wilt doorgaan en wat jouw inzet is. Hoewel het design van Ace of Spades is blijven hangen in de jaren ’80 is de game absoluut niet ouderwets. De schoppen aas is het belangrijkste symbool in de online gokkast en zorgt voor de beste opbrengst. Verstandig is om meteen drie credits in te zetten, dan maak je namelijk gebruik van het hoge uitbetalingspercentage van 95,94%.

Geen extra features

Het kan gezien worden als een voordeel maar ook zeker als een nadeel. Er zitten namelijk geen enkele features in dit spel. Het draait puur om het basisspel en er zijn geen uitstapjes of andere features wanneer je een speciale combinatie draait. Je kunt daar natuurlijk gek op zijn, dan is Ace of Spades echt iets voor jou. Maar mocht je op zoek zijn naar een grotere uitdaging dan is dit een nadeel voor jou. Verder is het maximale bedrag niet erg hoog en zijn het vooral de beginners  en spelers die gek zijn op eenvoud, die op deze game afkomen.

WijWeddens.net’s mening over Ace of Spades

Ace of Spades is het meest eenvoudig fruitautomaat spel wat er bestaat. Er is maar één rol en de symbolen moeten dus op deze rol terecht komen. Hierdoor is er ook maar één winlijn waarop je kunt inzetten. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 credits per spin. Met een inzet van 3 credits per spin kun je maar liefst 2.500 keer jouw inzet winnen. Buiten dat is het spel voornamelijk erg eenvoudig en kent het geen extra features of bonusspellen. Ben je op zoek naar een eenvoudig fruitautomaat spel? Dan is Ace of Spades echt iets voor jou.