Logo

9 Lions

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.6

9 Lions | 7.6

Screenshot website 9 Lions

Slot
9 Lions
Provider
Wazdan
Thema
Oosters
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
Onbekend
Variatie
Hoog, Medium, Laag
Winlijnen
Geen
Minimale inzet
€100
Maximale inzet
€100
Maximale winst
100.000 euro
Jackpot
N.B.

9 Lions

Een super bijzondere game gemaakt door Wazdan die voor veel mensen een uitdaging is. Er zijn zoveel verschillende aspecten waar je op moet letten, dat het vooral een game is voor de gevorderden spelers. Er zijn geen winlijnen aanwezig en dat maakt het spel extra spannend, alle combinatie kunnen dus winstgevend zijn. Het thema is volledig Oosters en dat zorgt ervoor dat design zeker een pluspunt van deze gokkast is. Helaas is het uitbetalingspercentage niet bekend en kunnen we je daar dus niets over vertellen. Wel  weten we dat de maximaal winst op €100.000 staat dit doordat je inzet maximaal €100 euro is en de hoofdprijs 1.000 x jouw inzet is.

Zo werkt 9 Lions

Er is een veld van drie bij drie symbolen waarbij er geen winlijnen aanwezig zijn. Het is ook geen altijd prijs principe maar het gaat om het aantal symbolen die in het totale veld te zien zijn. Daarbij is het maximum negen en dan is de gouden leeuw de hoogste winst waard. Verder zijn de andere dieren; vogel, tijger, draak en schildpad veel waard. De symbolen met kaarten leveren de minste opbrengst op. Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je inzet per draai, tussen de €0,10 en maximaal €100 euro. Dit zorgt ervoor dat je kans maakt op hoge bedragen. 

Lastige features

Belangrijk om te weten is dat er verschillende bijzondere features in deze game voorkomen. Voor beginnende spelers kan dit erg lastig zijn maar de ervaren spelers onder ons vinden dit juist te gek, wij zelf ook. Het is namelijk zo dat er een Dragon feature is, dit gespeeld wordt wanneer er drie draken op de middelste rollen tevoorschijn komen. Maar er is ook een Lion feature die geactiveerd wordt wanneer je negen gouden leeuwen hebt gedraaid en vervolgens drie gouden leeuwen in één scherm draait. De Dragon feature zorgt voor de hoogst mogelijke opbrengst van 1.000 keer jouw inzet.

Geen uitbetalingspercentage bekend

De meeste spelers gaan pas met een spel beginnen wanneer ze weten wat het uitbetalingspercentage is. En dat begrijpen wij van CasinoJager volledig, je wilt tenslotte weten waar je aan toe bent. Daarom vinden wij ook zonder enige twijfel dat dit het allergrootste nadeel is van deze game. Verder zitten er een hoop voordelen aan, zoals de extra features en het mooie Oosterse thema dat de game heeft.  Een ander voordeel is dat je zelf kunt bepalen welke moeilijkheidsgraad je kiest; laag, standaard of hoog. Vooral een uitdaging wanneer jij jezelf triggerd en voor de hoge moeilijkheidsgraad gaat.

WijWeddens.net’s mening over 9 Lions

In zijn totaliteit is het spel te gek. De verschillende spannende features en de moeilijkheidsgraad die je zelf kunt bepalen zijn essentieel voor het succes van deze gokkast. Veel ervaren spelers kunnen hier eindeloos in door spelen en genieten van alle mogelijkheden die het spel te bieden heeft. Maar daarentegen is het een groot nadeel dat het uitbetalingspercentage tot op de dag van vandaag niet bekend is. Dit zorgt ervoor dat er niet snel gekozen wordt om veel credits op dit spel te gaan spelen.