Logo

Book of Santa

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Book of Santa | 8

Screenshot website Book of Santa

Slot
Book of Santa
Provider
Stakelogic
Thema
N.B.
Genre
Nieuw, Video Slot
Uitbetalings %
96,21%
Variatie
Hoog
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
€ 250.000
Jackpot
Nee

Book of Santa

Dit spel draait natuurlijk helemaal om de kerst. De kerstman en zijn boek spelen hierin een grote rol. Zijn de kinderen zoet geweest en verdienen ze een cadeautje? Het staat allemaal in het boek. Of er prijzen uitgedeeld gaan worden dus ook. Durf jij het aan om alles op het spel te zetten om erachter te komen of je je netjes hebt gedragen? Wie weet levert het je de hoofdprijs op in deze slotmachine die gebaseerd is op Book of Ra.

Zo werkt Book of Santa

Op de 10 winlijnen die het spel rijk is kun je 10 cent tot 100€ inzetten. Je kiest hierbij zelf hoeveel munten je per lijn wilt inzetten en wat de muntwaarde is. Om de grootste winst te behalen zul je een combinatie moeten maken met de kerstman. Daarna volgen het kerstboek en Rudolf. Een speculaaspopje en een kerstsok maken de afbeeldingen compleet. Hierop volgen alleen nog de kaartspelsymbolen, welke het minste opleveren.

Het alwetende boek weet alles

Het kerstboek is in dit spel zowel het wildsymbool als het scattersymbool. Als je er 3 tegelijk in het spel hebt, dan heb je recht op de scatterprijs en 10 freespins. Voordat de freespins beginnen, opent zich het kerstboek welke prijsgeeft welk symbool het uitstrekkende symbool wordt. Dit symbool zal steeds wanneer het tijdens de freespins verschijnt, de gehele rol in beslag nemen. Komen er tijdens de freespins opnieuw 3 kerstboeken in beeld, dan heb je weer recht op de scatterprijs en 10 freespins, maar niet op een nieuw uitstrekkend symbool.

Leuk voor de kerst

Het is een erg leuk spel voor de kersttijd. Overal is aan gedacht, de achtergrond klopt, de afbeeldingen zijn allemaal aangepast aan de kerst en zelfs de extra´s hebben met kerst te maken. Het spel is zelfs extra gul met kerst, met een RTP van 96,21%. Dit is een stuk hoger dan het RTP van het originele spel; Book of Ra. Een nadeel is wel dat dit thema erg seizoensgebonden is. Er zijn maar weinig spelers die zo erg van de kerst houden dat ze het hele jaar door kerstspellen willen spelen. Daarnaast is het een erg duidelijke kopie van Book of Ra, want afgezien van het thema is het hele spel gekopieerd. Dit hoeft natuurlijk niet erg te zijn, vooral niet in het kerstseizoen.

WijWeddens.net’s mening over Book of Santa

In de kersttijd is er natuurlijk geen beter spel om te spelen dan de kerstversie van Book of Ra. De vraag is alleen of dit spel buiten de kerst spelers weet te trekken. Aan het RTP zal het niet liggen en aan de mogelijke winsten ook niet. Het is alleen wel lastig in de kerstsferen te komen als het hartje zomer is. Of misschien is het dan juist wel grappig. Dit spel is vooral aan te bevelen voor ervaren spelers die graag een grote winst bijgeschreven zien worden. De kans op zo´n winst is namelijk wel aanwezig. Er zijn echter niet al te veel extra´s waardoor het niet aan te bevelen is aan spelers die graag spelen voor het plezier. Behalve als ze in de kerstsfeer willen komen natuurlijk. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij PokerStars.