Logo

Book of Adventure

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Book of Adventure | 8

Screenshot website Book of Adventure

Slot
Book of Adventure
Provider
Stakelogic
Thema
Oudheid
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,21%
Variatie
Hoog
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
5.000 keer je inzet
Jackpot
Nee

Book of adventure

Ga samen met de vriendelijk ogende avonturier op avontuur. Alles staat al in het boek geschreven, maar jij gaat het nog eens meemaken. Jouw nieuwe vriend zal je overal doorheen weten te helpen. Of heb je hem niet nodig en weet je zelf de codes uit het boek te ontcijferen? Hoe je ook van plan bent dit aan te pakken, zorg ervoor dat je er met een winst uitkomt.

Zo werkt Book of adventure

Met tien winlijnen per ronde kun je minimaal 10 cent en maximaal 50€ inzetten. Dit komt omdat je tot 10 munten per lijn kunt inzetten en muntwaardes tussen de 1 en 50 cent kunt kiezen. Jouw nieuwe vriend de avonturier levert je het meeste geld op, gevolgd door de mummie. Hierna volgen de Ra en een andere vogel. Voor kleine winsten zijn er de gebruikelijke kaartspelsymbolen.

Boeken verzamelen levert winst op

Het mooie boek vol avonturen is in dit spel het wild scattersymbool. Zie je er 3 of meer, dan win je niet alleen een mooie prijzen, maar dan begint ook het freespins bonusspel. Het freespins bonusspel kent 10 freespins toe op speciale rollen die uitstrekkende symbolen kennen. Voordat de ronde begint, bepaalt het boek welk symbool uitstrekkend wordt. Als er een winst gegenereerd kan worden met het uitstrekkende symbool, dan wordt deze direct toegepast. De symbool betalen echter hetzelfde uit als in in de normale rondes.

Avontuur loont

Met dit spel kun je grote bedragen winnen. En met een RTP van 96,21% is het niet eens zo onwaarschijnlijk dat je een keer een mooie winst pakt. Ook is het spel leuk vormgegeven en is vooral het bonusspel leuk geanimeerd. Wanneer het begint, opent het boek zich en spreekt het zich uit over jouw lot. Of over welk avontuur je te wachten staat. Jammer is het alleen dat de avonturier niet meer tot leven komt. Hij is toch een beetje je mascotte en het zou leuk zijn als hij je bijvoorbeeld langs de zijlijn aanmoedigde tijdens de freespins. Maar dat is slechts bijzaak. De meeste spelers spelen om te winnen en dat kan goed lukken bij Book of adventures. Vooral tijdens de bonusronde heb je dankzij jouw speciale uitstrekkende symbool extra kans op een mooi zakcentje.

WijWeddens.net’s mening over Book of adventure

Dit spel is een waar avontuur waarbij je van tevoren niet weet wat je te wachten staat. Weet je de bonus in de wacht te slepen en zo ja, welk symbool gaat jou dan rijker maken? Het zijn allemaal vragen die tijdens het spelen beantwoord worden. Je moet alleen wel over een portie geduld beschikken want het kan even duren voordat je in de bonusronde terechtkomt. Dit spel is echter, vanwege de leuke effecten, ook goed geschikt voor de gelegenheidsspeler. De speler met lef die op winst uit is kan bij dit spel ook goed zijn ei kwijt. Je kunt hoog inzetten maar ook met een minimale inzet goed winnen. Zolang je de bonusronde maar ziet te halen. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij PokerStars, Omnislots en Videoslots.