Logo

5 Lions

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.6

5 Lions | 7.6

Screenshot website 5 Lions

Slot
5 Lions
Provider
Pragmatic Play
Thema
Dieren, Mythologie, Oosters
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,5%
Variatie
Hoog
Winlijnen
243 tot 576 manieren om te winnen
Minimale inzet
€250
Maximale inzet
€250
Maximale winst
N.B.
Jackpot
N.B.

5 Loins

Dit spel neemt je mee naar het verre Oosten, het thema is goed doorgevoerd in alle designs en dat maakt het spel mooi. Het spel is kenmerkend door de vijf verschillende rollen die allemaal drie symbolen bevatten. 5 Lions is het werk van Pragmatic Play, een bekende ontwerper in de online casinowereld. Het is een video slot die aan alle eisen voldoet met een wild symbool en een uitbetalingspercentage van 96,50%. Niet alleen het basisspel heeft veel te bieden maar de verschillende extra features zorgen ervoor dat je hier veel plezier aan zult beleven. Draak, pauw, pad, leeuw, karper of schildpad, alle dieren komen voor in deze video slot.

Zo werkt 5 Lions

In tegenstelling tot veel fruitautomaten en video slot, heeft 5 Lions geen winlijnen maar geldt eigenlijk het altijd prijs principe. Het maakt niet uit in welke rij maar als je opeenvolgende symbolen hebt van links naar rechts, dan heb je prijs. Door dit mechanisme is de kans om te winnen enorm groot en dat is natuurlijk erg aantrekkelijk, wanneer je deze game gaat spelen. In het basisspel heb je 243 manieren om te winnen en in de gratis spin rondes heb je zelfs 576 mogelijkheden om te winnen. De minimale inzet van €0,50 maakt het toegankelijk voor allerlei soorten spelers maar vooral de gevorderden spelers zullen van 5 Lions genieten.

Het Oosterse dierenrijk

Bij veel online games gaat het vaak om fruit maar het is leuk dat het hier om het Oosterse dierenrijk gaat. Er zijn van allerlei mooie symbolen ontworpen die je in de game terugvindt. De draak is het symbool dat zorgt voor de hoogste winst namelijk 20x de inzet. Met de maximale inzet van €250 euro kom je dan dus op €5.000 euro winst. Een fijn spel om te spelen dus en daarbij heb je ook nog de mogelijkheid om winst te maken tijdens de gratis spins die je krijgt bij iedere combinatie.

Yin en Yang symbolen

Naast de dieren zijn er ook Yin en Yang symbolen die scattered zijn. Wanneer je er drie of meer opeenvolgend hebt, krijg je een gratis spin ronde. In deze gratis spin ronde is de kans om te winnen alleen maar groter en kan jouw winst nog hoger worden. Naast dit voordeel zijn en natuurlijk ook nadelen aan de game, het grootste nadeel is dat je niet zelf op winlijnen kunt inzetten. Veel spelers vinden dit fijn en maken daar altijd gebruik van.

WijWeddens.net’s mening over 5 Loins

Kortom, 5 Lions vinden wij een top spel. Het is geen spel voor een beginnende speler maar vooral de gevorderde spelers zullen hier van genieten. Het design ziet er goed uit en het uitbetalingspercentage van 96,50% is extreem hoog. Door de verschillende extra features zoals gratis bonus spins, kan je het spel voor een lange tijd blijven spelen. Belangrijk om te weten is dat je tijdens deze gratis spins zelfs nog meer kans maakt dan in het basisspel. Je hebt in het bonusspel maar liefst 576 manieren om te winnen en in het basisspel 243 manieren.