Logo

Big 5 Jungle Jackpot

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Big 5 Jungle Jackpot | 8

Screenshot website Big 5 Jungle Jackpot

Slot
Big 5 Jungle Jackpot
Provider
Stakelogic
Thema
Dieren
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,21%
Variatie
Hoog
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 25
Maximale inzet
€ 25
Maximale winst
€ 31.250
Jackpot
Vijf local jackpots

Big 5 Jungle Jackpot

Durf jij het aan om naar de jungle te gaan en daar de big 5 te ontmoeten? Misschien moet je ze wel verslaan of met ze samenwerken om de hoofdprijs te winnen. Als je van plan bent om binnenkort op safari te gaan, dan kun je alvast kennis maken. Of je kunt gewoon een leuk spelletje spelen met kans op een mooie jackpot.

Zo werkt Big 5 Jungle Jackpot

Door een ronde te starten zet je direct in op de 25 winlijnen. Wel kun je kiezen voor het aantal munten per lijn (1 t/m 10) en de muntwaarde (1 cent t/m 20 cent). Dit zorgt ervoor dat je inzet tussen de 25 cent en de 50€ ligt. Aan de naam van het spel valt al te zien dat het om de grote 5 van de jungle gaat. In dit geval zijn dat de tijger, de olifant, de gorilla, de krokodil en de python. Hierop volgen de A, de K, de Q, de J en de 10, die allen een lagere winst opleveren. De wild in dit spel is een tijgeroog en verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4.

Vang de jackpot

De jackpot van dit spel win je niet, maar die vang je door genoeg van dezelfde diersoort te pakken te krijgen. Wanneer alle rijen en rollen volledig bedekt zijn, dan win je een van tevoren vastgestelde jackpot die per dier verschilt. De volgorde van hoogte is hetzelfde als bij de reguliere winst van symbolen. Boven in het scherm staat aangegeven hoeveel de bonus per dier is. Ook kun je bonussymbolen tegenkomen in het spel. Vanaf 4 symbolen verstrooid over rol 2, 3 en/of 4 kun je 10 t/m 30 freespins winnen. Tijdens deze freespins is de lock and spin bonus feature actief. Hierbij wordt steeds als er een symbool van één van de grote 5 de gehele eerste rol vult, een respin uitgevoerd waarbij de eerste rol vastgezet wordt. Iedere extra afbeelding van dat dier wordt ook vastgezet en dit gaat verder totdat er geen extra afbeeldingen meer bijkomen of totdat de freespins op zijn. Dit geeft je een extra kans de jackpot te winnen.

In de jungle is altijd iets te beleven

Om voor de jackpot op deze slotmachine te gaan spelen is niet aan te bevelen. Het is namelijk geen progressieve jackpot en het RTP is slechts 95,21%. Voor een online gokkast is dit vrij laag te noemen. Ook oogt het spel iets ouderwets. Het thema is leuk, en dat is ook de reden dat er zoveel slots bestaan met hetzelfde thema, maar het is allemaal iets te simpel neergezet.

WijWeddens.net’s mening over Big 5 Jungle Jackpot

Een logische vraag na het spelen van dit spel is: waar is de leeuw? De leeuw is de koning van de jungle maar afwezig in dit spel met jungle thema. Dit is echter geen reden om niet voor een slotmachine te kiezen. Het lage RTP en weinige extra´s daarentegen wel. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Videoslots en Omnislots.