Logo

Wild Christmas

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Wild Christmas | 8

Screenshot website Wild Christmas

Slot
Wild Christmas
Provider
Stakelogic
Thema
N.B.
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,78%
Variatie
Medium
Winlijnen
243-ways-to-win
Minimale inzet
€ 20
Maximale inzet
€ 20
Maximale winst
€ 40.000
Jackpot
Nee

Wild Christmas: Een verrassend thema met vrij lage uitbetaling

Stake Logic heeft met Wild Christmas een poging gedaan om je het hele jaar door te laten genieten van de sfeer van kerst en natuurlijk de bijbehorende cadeaus. Het is een typisch slot voor behouden of net beginnende spelers, met passende inzetmogelijkheden tussen de €0,40 en €20. De maximale winst ligt op 200x de maximale inzet: €40.000. Speel dit slot in de volledige sfeer van Kerst, met een fraaie gameplay en interface. Wij vertellen je wat kunt verwachten van Wild Christmas.

Alle elementen van Kerst


Wild Christmas is in de essentie precies wat je ervan verwacht; een slot met enkele standaard symbolen en premium symbolen in de vorm van elementen die alles te maken hebben met Kerstmis. Dit 5x3 slot heeft 243 vaste winlijnen om op in te zetten. De RTP is met 95,78% relatief laag, dus als je expliciet op zoek gaat naar de hoogste uitbetalingspercentages, dan kan je Wild Christmas wellicht beter overslaan. Aan de rechterzijde van het slot kan je cadeaus sparen, terwijl je aan de linkerzijde spullen voor in de kerstboom verzamelt.

Symbolen en uitbetalingen


In het slot Wild Christmas zijn in totaal 10 symbolen te vinden; vijf premium en vijf lagere symbolen. De lage symbolen zijn de ‘kaartsymbolen’ 10, J, Q, K en A. De maximale uitbetaling bij vijf van dezelfde symbolen op een lijn komen uit op 80x de inzet van je spin. De premium symbolen zijn typisch voor Kerst: De Kerstman, de slee, een rendier, een kerstbal en een merry christmas logo. Deze betalen bij een combinatie van 5 dezelfde symbolen tot 400x de inzet uit. De wild in dit slot is een ingepakt cadeau, welke jij natuurlijk moet uitpakken voor een prijs.

Crazy Wild


Deze feature binnen Wild Christmas laat je cadeaus sparen. Deze cadeaus komen uitsluitend terug op de 5e rol. Bij drie verzamelde cadeaus krijg je als beloning 10 free spins. Deze Crazy Wild Feature is tevens voorzien van een duivelse elf, die je cadeaus kan stelen, waardoor je weer terugkeert in het basisspel. Tijdens de Crazy Wild feature krijg je standaard 2 wilds met extra winstkansen; deze komen afwisselend op een andere plek in het spel te staan.

De Mystery Reward


Aan de linkerzijde van het slot spaar je zuurstokken, welke je leuke extra’s opleveren. Bij drie gespaarde zuurstokken krijg je een ‘Mystery Reward’. Vanuit de warme open haard zakt een beloning naar beneden die kan oplopen tot de maximale winst van 40.000 euro. Vaak is dit een iets kleiner bedrag, maar alsnog is de feature zowel spannend als leuk om te spelen.

Kom in de kerstsfeer met Wild Christmas


Kerstmis was nog nooit zo leuk én zo winstgevend. Provider Stake Logic heeft dit leuke thema omgezet in een prima gameplay. De twee features zijn niet heel lastig en vormen geen grote uitdaging, maar zijn desalniettemin leuk om te spelen. Er is ook voldoende kans om een goede winst te maken. Wil je dit slot zelf spelen? Zoek dan een exclusief Stake Logic casino.