Logo

Village Kid

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Village Kid | 8

Screenshot website Village Kid

Slot
Village Kid
Provider
Play'n GO
Thema
Eten en drinken
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,75%
Variatie
Medium
Winlijnen
20
Minimale inzet
€100
Maximale inzet
€100
Maximale winst
18.000 munten
Jackpot
N.B.

Village Kid: Grote kans om te winnen

Village Kid is nog een relatief onbekend slot, maar gezien de hoge Return To Player zou daar wel eens snel verandering in kunnen komen. Play ’n Go neemt ons mee naar Turkije, alwaar de plaatselijke jeugd door de straten sloft op zoek naar de meest traditionele gerechten. Zijn moeder is niet blij met het feit dat de ‘Village Kid’ zijn eigen pad kiest, maar jij komt binnen dit slot langs lekkernijen die je tevens veel winst opleveren. Village Kid heeft herkenbare en nieuwe elementen; wij vertellen je wat je kunt verwachten van dit Play ’n Go slot.

Een traditioneel 5x3 slot

Village Kid is een 5x3 slot met 20 vaste winlijnen. De herkenbare symbolen zijn 10 tot A, welke een relatief lage uitbetaling hebben. De unieke symbolen vormen Turkse gerechten én de moeder van de Village Kid. Het gaat om een slot zónder progressieve jackpot met een maximale uitbetaling van x3.000 de inzet. Deze is te halen dankzij de ‘Street Food Bonus’. De minimale inzet per spin is €0,20, terwijl de maximale inzet is vastgezet op €100. Met een Return To Player van 96,75% is dit slot wel erg aantrekkelijk voor spelers die het liefst spelen op een slot met de hoogst mogelijke kans om te winnen. Play ’n Go staat normaal gesproken bekend om vrij lage RTP’s, maar dat is in dit geval zeker niet het geval. Beginnende spelers zullen eveneens terecht komen in een eenvoudige gameplay.

Speciale symbolen in Village Kid

 
De ijsverkoper is een wild symbool in het Village Kid slot. Hiermee kan je alle symbolen in het spel vervangen, op de scatter symbolen na. Krijg je het voor elkaar om vijf wilds op één lijn te draaien, dan win je 3.000x de inzet terug. Vier typisch Turkse lekkernijen vormen de premium symbolen met een hogere uitbetaling. Die uitbetaling varieert tussen de 250x en 750x de inzet bij het maximum van vijf dezelfde symbolen op één lijn. De symbolen 10 tot A leveren je maximaal tussen de 100x en 150x de inzet op.

Speciale features: Free spins én Pick and Click


Village Kid is een medium variatie slot met twee speciale features. De free spins feature is behoorlijk uitgebreid en kan worden geactiveerd na het draaien van 3 scatter village kid symbolen. Hierna krijg je drie opties om uit te kiezen:

  • 5 gratis spins én een multiplier x6
  • 10 gratis spins en een multiplier x3
  • 15 gratis spins en een multiplier x2

Hoe minder gratis spins je kiest, des te hoger zal de variatie en kans op een hoge winst zijn. Het is de moeite waard om alle drie de opties eens te proberen. De Pick and Click feature draait om de boze moeder, welke een scatter is binnen het Village Kid slot. De Village Kid in het spel bezoekt steeds een door jou uitgezocht restaurant. Laat het restaurant je binnen, dan win je geld; zo niet, dan is het einde bonusfeature. Het is een spannende extra feature die het spel een extra dimensie geeft.

Zelf spelen

Village Kid is nieuw en daarom nog niet overal te spelen. Met een RTP van 96,75% raden we je echter aan om dit zeker eens te proberen. Dit kan bijvoorbeeld bij een speciaal Play ’n Go casino.