Logo

Vikings go to Hell

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Vikings go to Hell | 8

Screenshot website Vikings go to Hell

Slot
Vikings go to Hell
Provider
Yggdrasil
Thema
Helden en bandieten, Mythologie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,1%
Variatie
Medium
Winlijnen
25
Minimale inzet
€125
Maximale inzet
€125
Maximale winst
Meer dan 3.000 x je totale inzet
Jackpot
N.B.

Vikings go to Hell: Hoge variatie

Yggdrasil heeft met het Viking go to Hell slot nog een extra dimensie gegeven aan het thema ‘Vikingen’. Waar Push Gaming met ‘Viking Clash’ al een kraker had te pakken, is dit met Vikings go to Hell niet anders. Sterker nog; dit slot kent ook nog eens een hoge variatie. Tegenover de RTP van 96,1% is dit dus in potentie een uitstekend slot. Wij hebben het slot voor je gespeeld en geven je op basis van onze bevindingen een review op maat.

Een speciaal slot

Yggdrasil is de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren. Vikings go to Hell heeft alle elementen om succesvol te worden. Het gaat om een 5x4 slot met 25 vaste winlijnen. De minimale inzet per spin is gezet op €0,10 en de maximale inzet op €125. De 8 vaste symbolen binnen dit slot zijn vier woeste Vikingen en vier van hun speciale wapens. De wapens zijn een bijl, hamer, zwaard en boog. Deze wapens leveren bij een maximum van 5 dezelfde symbolen op één lijn tussen de 50 en 60 keer de inzet op. De Vikingen doen het qua uitbetaling iets beter; bij een maximum van 5 dezelfde symbolen zorgen zij voor een uitbetaling van 100 tot 150 keer de inzet.

Speciale features


Vikings go to Hell heeft free spins, een re-spin en schatkist feature. Het scatter symbool in de vorm van een schatkist zie je alleen terugkomen op de vijfde rol; hiermee verdien je tussen de 7 en 16 free spins, een flinke winst en een speciale optie voor de Berzerk free spins. Tijdens de free spins in deze vorm maak je kans op extra free spins wanneer er zich extra scatters vormen op de 5e rol. Bij twee scatters in dezelfde spin start een gevecht binnen het slot; de Vikingen gaan in gevecht met de monsters. Winnen de Vikingen, dan blijven zij achter als sticky wild en ontvang je een re-spin. Bij verlies keer je terug naar het basisspel.

De Berzerk free spins


Alles binnen het Vikings go to Hell slot draait eigenlijk om de Berzerk free spins. Dit is een feature waarbij de Vikingen onverslaanbaar worden en blijven staan als sticky wilds. Deze modus start op het moment dat één van de vier Vikingen die is te vinden aan de linkerzijde van het scherm zijn ‘rage’ of woede meter op maximum heeft. De meter loopt vol bij re-spins en scatter symbolen. De eerste Viking die een vol balkje heeft wordt de Viking met wie je gaat spelen en welke dus sticky wordt. De Berzerk free spins zien er naast de free spins ook erg mooi uit; zeker de moeite waard om zelf te zien. Er zijn binnen de free spins modus nog verschillende niveaus, zodat je de free spins doorlopend kan uitbreiden met meer free spins, sticky wilds en hogere winsten!

Vikings go to Hell is zeer de moeite waard!


We hebben je nog lang niet alles kunnen vertellen over dit slot, maar dit is voor jou om achter te komen. Het slot zit vol met speciale features en leuke extra’s die de kans om te winnen vergroten. Wil je zelf dit Viking thema in de praktijk spelen? Dat kan bij ruim 10 online casino’s, waaronder: Kroon, Oranje, LeoVegas, Bwin en Slots Million.