Logo

Bicicleta

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Bicicleta | 8

Screenshot website Bicicleta

Slot
Bicicleta
Provider
Yggdrasil
Thema
Sport
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,3%
Variatie
Hoog
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 100
Maximale inzet
€ 100
Maximale winst
€ 25.000
Jackpot
Nee

Bicicleta

Het woord dat in veel talen fiets betekent; Bicicleta. De slotmachine heeft echter niets met fietsen te maken, het draait geheel om het voetbal. Dit spel is zelfs voor het EK van 2016 uitgebracht. Je ziet dan ook verschillende teams tegen elkaar spelen in een spel waarin zelfs het publiek meeleeft. Krijg jij het voor elkaar om het Bicicleta toernooi te winnen en er met de hoofdprijs vandoor te gaan?

Zo werkt Bicicleta

De muntwaardes waaruit je kunt kiezen lopen van 1 cent tot 4€ per ronde. Omdat je altijd op de 25 winlijnen inzet betekent dit dat je 25 cent tot 100€ per ronde kunt inzetten. Het spel draait natuurlijk om de sterren, die in dit geval uitgebeeld worden door voetballers van het rode, paarse, groene en blauwe team. De laagbetalende symbolen zijn een rood hart, een paarse schoppen, een groen klavertje en een blauwe ruit. Er is ook een wildsymbool aanwezig, met de tekst wild erop. Deze doet niets meer dan zorgen voor de hoogst mogelijke combinaties.

Ga er met de beker vandoor

In dit spel heeft het scattersymbool de vorm van een voetbal met de tekst free spin eronder. Zie je er drie of meer tegenlijk verstrooid door het spel heen, dan heb je recht op 8 tot 24 freespins. Tijdens de freespins heeft elke speler die tevoorschijn komt kans om in een kleverige wild te veranderen die blijft kleven tot het einde van de freespins. Daarnaast is er een bekersymbool dat alleen op de vijfde rol kan landen. In het basisspel levert de beker 8 tot 12 freespins en tot 1.000 munten op. Tijdens de freespins levert de beker 2 tot 4 freespins, tot 1.000 munten en de wild reel feature op. Bij een wild reel wordt er willekeurig een rol gekozen waarop alle symbolen in kleverige wilds veranderen.

Fiets je door een voetbalslot

Het spel is leuk in elkaar gezet, maar het lijkt of er wat tijdsdruk geweest is op het gebied van effecten. Vooral omdat deze in het basisspel wat karig zijn. Pas tijdens de freespins krijg je de leukere effecten te zien. Niet dat dit heel erg stoort want de verhaallijn en de RTP van 96,3% maken een hoop goed. De spelers zijn divers en spelen elk voor een eigen team. Misschien kun je een favoriet kiezen die jou de bekerwinst bezorgt. Aan de fans zal het niet liggen, want die juichen net zo hard met je mee.

WijWeddens.net’s mening over Bicicleta

Door op deze gokkast te spelen ga je niet voor een hoop kleine winsten, maar voor de bonusronde. Je vrolijk een middag vermaken en met een paar tientjes winst eindigen zal moeilijk zijn bij dit spel, maar niet helemaal onmogelijk. Het is echter niet aan te raden om het te proberen. Voor de spelers die graag grote winsten najagen en daar veel geduld voor hebben, is dit een goede slotmachine. Als je eenmaal de bonusronde te pakken hebt, dan maak je namelijk kans op een leuke winst. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Slotsmillion, Bwin, Oranje Casino, Kroon, Mr Green, Dunder en Rizk.