Logo

Valkyries of Odin

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Valkyries of Odin | 8

Screenshot website Valkyries of Odin

Slot
Valkyries of Odin
Provider
Stakelogic
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,04%
Variatie
Laag
Winlijnen
30
Minimale inzet
€ 48
Maximale inzet
€ 48
Maximale winst
€ 12.160
Jackpot
Nee

Valkyries of Odin, Noorse spanning

Legendes zijn altijd een heel gewild thema geweest wanneer het aankomt op gokkasten. Wanneer je kijkt naar Valkyries of Odin kom je er achter dat men het thema goed heeft bestudeerd voordat er een gokkast over werd gemaakt. Er is een spel ontworpen dat een lust voor het oog is. Daarnaast zitten er oorlogszuchtige geluiden in het spel verweven. We keken of je ook nog winst kan behalen op dit spel. Een avondje spelen moet tenslotte wel wat opleveren.

Geen torenhoge winsten

Er zijn gokkasten waarop je honderdduizenden euro’s zou kunnen winnen met een avond spelen. Dit spel kan die belofte niet waarmaken. Een bedrag van 12610 euro winnen is uiteraard een mooi doel. Je speelt het spel met een inzet die je zelf mag bepalen. De laagste inzet is 30 eurocent per spin terwijl de hoogste inzet 48 euro per spin is. Wanneer je enigszins het gevoel wil krijgen dat je niet voor spel en bonen achter de computer bent gestapt is een gemiddelde inzet een verstandig besluit. Op die manier profiteer je optimaal van de op zich aardige uitkeringen die je krijgt bij de premium symbolen.

De wild die jou helpt

In de strijd is het goed als er een extra macht komt die jou een handje helpt om winst te behalen. Dat is bij dit spel, zoals je gewend bent van gokkasten, de wild. Het is het symbool met de hoogste waarde. Daarnaast kan je er een winlijn mee vol behalen tijdens het spel. Het symbool is tevens de joker in het spel wat wil zeggen dat hij ieder ander symbool kan vervangen om een winnende winlijn vol te krijgen. In het heetst van de strijd is het altijd fijn als er een hogere macht aan jouw kant komt te staan zullen we maar zeggen.

Het bonusspel met de schilden

Dit spel heeft twee bonusspelen. Bij het eerste bonusspel is het scherm gevuld met zilveren schilden. Draai jij op de wielen van je spel het Odin of het Valkyries symbool dan zie je gelijk dat er één van de schilden in goud verandert. Het is dus zaak dat je blijft doorspelen tot alle 10 de schilden in gouden schilden zijn veranderd. Je spaart dus als het ware onder het spelen voor je eigen bonus. Tijdens dit bonusspel zit er een stacked wild in het spel om jou verder te helpen. Je kan een maximum van 8544 euro verdienen met deze bonus.

De strijd van de draak

Dit is het bonusspel waarbij je met free spins gaat spelen. Heb je 5 draken op het spel gekregen dan ga je 30 free spins spelen. Hierbij geldt het both ways win principe. De prijzen worden van links naar rechts en van rechts naar links uitgekeerd. Er zijn combinaties die – doordat ze in twee richtingen prijs geven – dubbele uitkering opleveren. Jouw winst kan op die manier oplopen tot maar liefst 12160 euro.

Waar jij de Noorse goden ontmoet

Je kan dit spel met de Noorse goden spelen op Videoslots, Betsson, Slot planet, Hello Casino en Omni slots.