Logo

Berryburst Max

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Berryburst Max | 8

Screenshot website Berryburst Max

Slot
Berryburst Max
Provider
NetEnt
Thema
Fruit
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,23%
Variatie
Hoog
Winlijnen
Cluster Pays
Minimale inzet
€200
Maximale inzet
€200
Maximale winst
6.000 x je inzet
Jackpot
N.B.

Berry Burst Max

Fris en fruitig een spel beginnen, het kan niet beter. Dat moet NetEnt ook gedacht hebben, toen het een thema voor dit spel moest bedenken. Denk maar niet dat je alleen maar met bessen te maken krijgt, want in dit spel komen allerlei soorten vruchten naar voren. En als je daar niet van houdt, kun je bij de limoentjes altijd een tequila inbeelden.

Zo werkt Berry Burst Max

Om een ronde te starten in dit spel zonder winlijnen, druk je op de ronde startknop onder het spel in het midden. Je kunt kiezen uit 10 wedniveaus en 8 muntwaarden wat uitkomt op inzetten van 10 cennt tot 200€. Er wordt in dit spel met clusters gewerkt in plaats van met winlijnen. Een cluster vormt zich als er minimaal 2 identieke symbolen horizontaal of verticaal aan elkaar grenzen. Je behaalt een winst als 5 of meer symbolen een cluster vormen. De hoogste winst behaal je met een cluster van frambozen, daarop volgen sinaasappels, druiven en limoen. Met een kaartsoort in een bubbel (harten, schoppen of ruiten) behaal je lagere winsten.

Maak het niet te wild

Voor extra´s in dit spel heb je eigenlijk alleen de wilds. Behalve dat ze fungeren als een reguliere wild, waarbij ze andere symbolen vervangen met als doel extra winst voor jou als speler te creëren, hebben ze nog een extra functie. Ze strekken zich namelijk over heel de rol uit en na het uitbetalen van de oorspronkelijke winst, wordt er direct een respin ingezet. Dit proces kan zich zo vaak herhalen als nodig is, dus je kunt een hoop extra freespins winnen.

Fraai vormgegeven

Er wordt weleens gezegd dat de clusters meer winst genereren dan de winlijnen. Of in ieder geval hogere winsten opleveren. Het RTP van 96.23% zit wel goed, maar dit is voor spellen van NetEnt vrij gemiddeld. Het spel is in ieder geval fraai vormgegeven en behalve de afwezigheid van winlijnen heeft het ook geen standaard rollen. In dit spel zweven de vruchten op de rollen en dit creëert een mooi effect. NetEnt staat niet voor niets bekend om de mooie grafische effecten. Opvallend is echter de afwezigheid van een bonusronde of een freespinsronde. NetEnt biedt deze normaal gesproken wel aan en dat maakt een spel niet alleen levendiger, maar ook spannender. Het oneindig kunnen winnen van freespins is hier geen echte vervanger van want het kan ook na één freespin voorbij zijn.

WijWeddens.net’s mening over Berry Burst Max

Voor NetEnt standaarden is het net iets te min. Als je het vergelijkt met gokkasten van andere providers, dan zijn de effecten, het RTP en de respins niet verkeerd, maar van een marktleider verwacht je meer. Vrijwel alle NetEntspellen hebben een RTP van boven de 96%, vele extra´s en zijn een genot om naar te kijken. Als je dus al gewend bent om NetEnt spellen te spelen, dan zal dit niet je favoriet zijn. Heb je echter nog nooit eerder een NetEntspel gespeeld en ben je benieuwd naar hoe de clusters werken, dan kan dit een aanrader zijn. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Bet-at-home, Slotsmillion, Pokerstars, Bwin, Oranje Casino, Kroon en Mr Green.