Logo

Sorcerers of the Night

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Sorcerers of the Night | 8

Screenshot website Sorcerers of the Night

Slot
Sorcerers of the Night
Provider
Stakelogic
Thema
Magie
Genre
N.B.
Uitbetalings %
95,05%
Variatie
Laag
Winlijnen
30
Minimale inzet
€ 48
Maximale inzet
€ 48
Maximale winst
€ 48.000
Jackpot
Nee

Sorcerers of the Night

Het thema van Sorcerers of the Night is een mysterieus donker woud waar tovenaars leven. Op zich een leuk thema waar de makers van Stakelogic helemaal op los zijn gegaan. Helaas is het wel aan het spel te merken dat het is ontwikkeld in een periode waarin het niet zo goed ging met Stakelogic. Een dergelijke periode zorgt er helaas niet voor dat een spelontwikkelaar zijn beste spellen op de markt brengt. Ondanks dat is dit spel een leuke manier om je te vermaken wanneer je houdt van het spelen op gokkasten. Wil je het spel spelen, dan kan je daar in Nederland voor terecht bij het online casino OmniSlots.

Het spelen van Sorcerers of the night

Het eerste wat je doet als je dit spel gaat spelen is vanzelf sprekend de inzet bepalen. Het minimum bedrag dat je per spin kan inzetten bedraagt 30 eurocent. Wil je wat forser gokken kan je tot een bedrag van maximaal 48 euro inzetten. De hoofdprijs bestaat uit een vermeerdering van je inzet met 1000 maal. Dit komt erop neer dat het hoogste bedrag dat je kan winnen 48.000 euro bedraagt. Om winst te behalen moet je 3 of meer keer hetzelfde symbool draaien. Bij de standaard symbolen kan je hiermee maximaal 50 keer de inzet per winlijn verdienen. Het symbool dat in het basisspel het meeste opbrengt is het Wild symbool. De Wild symbolen staan stacked op de rollen wat ervoor zorgt dat je een grotere kans op winst hebt. Van dit symbool moet je er dan 5 op een rij tevoorschijn draaien.

Gratis spins verdienen

Een welkome feature van Sorcerers of the Night is het feit dat je gratis spins kunt verdienen. Hier heb je een flink aantal van nodig. Het helpt dat ze stacked op de rollen staan en daar ook blijven staan. Heb je 7 keer het symbool voor de bonus gedraaid, dan krijg je 8 gratis spins. Het hoogste aantal gratis spins dat je kan winnen bedraagt 30. Om dit aantal gratis spins te bemachtigen moet je ervoor zorgen dat je 9 bonus symbolen in het basis spel verzamelt. In vergelijking met het basisspel heb je in het bonus spel een hogere kans om winst te behalen. Voor het uitbetalen van winst in het bonusspel worden het zelfde principe en dezelfde bedragen gehanteerd als in het basisspel. Ook hier is het dus niet mogelijk om een echte grote klapper te slaan.

Niet het beste van Stakelogic

Wij bij WijWeddens zijn van mening dat dit niet het beste spel is dat Stakelogic heeft afgeleverd. Je kan aan het design merken dat dit spel ontwikkeld is in een periode waarin de leverancier een moeilijke tijd doormaakte. Tevens haalt het ontbreken van een grote hoofdprijs ook wel wat van het spelplezier weg. Bovendien is het uitbetalingspercentage met 95 procent matig te noemen. Bij dit spel kunnen slechts kleine bedragen gewonnen worden. Natuurlijk heeft dit onder andere te maken met het bescheiden bedrag dat je maximaal per spin kan inzetten.