Logo

Sky of Thunder

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Sky of Thunder | 8

Screenshot website Sky of Thunder

Slot
Sky of Thunder
Provider
Stakelogic
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96%
Variatie
Laag
Winlijnen
40
Minimale inzet
€ 40
Maximale inzet
€ 40
Maximale winst
€ 20.000
Jackpot
Nee

Sky of Thunder

Een populair thema dat wordt gebruikt bij gokkasten is de Griekse mythologie, met onder andere de oppergod Zeus. Stakelogic speelde daar op in met hun spel Sky of Thunder. De symbolen die gebruikt worden zijn allemaal afkomstig uit de Griekse mythologie. Zo kom je onder andere Pegasus, een roofvogel, een stier, een offerschaal en een Griekse vaas tegen. Je zal deze slot niet tegen komen bij online casino’s. Sinds deze gokkast in 2016 is uit gebracht, is hij uitsluitend te spelen bij Unibet.

Spelen met Zeus

Hoeveel je inzet bij deze gokkast bepaal je helemaal zelf. Je zet in per winlijn waarvan er een 40-tal zijn. Het in te zetten bedrag komt daarmee tussen 40 cent en 40 euro komt te liggen. Je hebt gewonnen wanneer je in een spin van een bepaald symbool 5 stuks hebt tevoorschijn gehaald. Het kan gebeuren dat je bij het symbool dat je hebt gedraaid een gouden muntje met daarop x2 ziet verschijnen. Dat betekent dat het betreffende symbool tweemaal telt. Een voorbeeldje: stel je hebt bij een spin 5 maal de Pegasus gedraaid met bij elk dat gouden muntje. In dat geval heb je dus het dubbele aantal Pegasussen gedraaid, wat neer komt op 10 exemplaren. Daarmee win je 200 keer je inzet. Het symbool van het gouden eikenblad staat voor het Wild symbool. Dit kan instaan voor elke willekeurig ander symbool.

De bonus van Zeus

Zoals bij veel gokkasten is het ook bij Sky of Thunder mogelijk om bonus spins vrij te spelen. In dit geval doe je dat met behulp van Zeus. Wanneer je een heel scherm vol hebt met het symbool van Zeus kan je deelnemen aan de bonus spins. Dat klinkt als een moeilijke opgave maar in de praktijk blijkt het gewoon mogelijk te zijn. Hoe kan dat dan? Het symbool van Zeus vindt je stacked op de rollen terug. Wanneer dat bij de eerste rol al het geval is, heb je de mogelijkheid om je hele scherm vol te krijgen. Wanneer er een symbool van Zeus verschijnt blijft deze vast op het scherm staan en krijg je een respin. Zolang er nieuwe Zeus symbolen blijven verschijnen mag je doorgaan met respinnen. Heb je eenmaal je hele scherm met Zeus gevuld, dan kom je terecht in de bonus ronde. Welk symbool er gestacked staat op de eerste rol is het symbool waarmee je respins kan verdienen. Net als in de voorronde blijven deze vast op het speelveld staan en kan je er door middel van respins nieuwe van blijven verzamelen. Ook hier geldt dat zolang er nieuwe exemplaren blijven komen, je mag door blijven gaan met de respins.

Beperkte spanning

Wij van GambleStar zijn wat minder onder de indruk van de gokkast Sky of Thunder. Wij vinden het erg jammer dat het niet mogelijk is om echt grote bedragen te winnen. Hoewel het uitbetalingspercentage met 96 procent prima te noemen is, wordt de spanning van het spel toch enigszins verminderd door de maximale winst van 500 keer de inzet. De spanning van dit spel zit hem vooral in de bonus ronde, wat wij erg leuk bedacht vonden.