Logo

Bank or Prank

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Bank or Prank | 8

Screenshot website Bank or Prank

Slot
Bank or Prank
Provider
Stakelogic
Thema
Rijkdom
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,78%
Variatie
Laag
Winlijnen
243-ways-to-win
Minimale inzet
€ 20
Maximale inzet
€ 20
Maximale winst
€ 72.900
Jackpot
Nee

Bank or Prank

Grappen en grollen of het beroven van een bank, het kan allemaal bij Bank or Prank. Deze videoslot van Stakelogic is gebaseerd op Wild Christmas, een andere slot van de Eindhovense ontwikkelaar. Het is echter geen normaal videoslot aangezien de meeste werken met verschillende winlijnen, dat doet Bank or Prank niet. Het is namelijk 243-ways-to-win, wat betekent dat je wint wanneer je dezelfde symbolen op de eerste drie, vier of vijf rollen hebt. De twee bonusspellen zijn erg belangrijk en vormen de beste manier om grote bedragen binnen te halen. Handig om te weten is dat je Bank or Prank op OmniSlots, Hello Casino, Betsson, VideoSlots en Slot Planet kunt spelen.

Zo werkt Bank or Prank

Doordat het spel werkt met het 243-ways-to-win systeem is het dus niet belangrijk om welke lijn te symbolen staan. Als ze in de eerste drie, vier of vijf rollen staan, dan maakt het niet uit hoe de symbolen verdeelt zijn. Dit zorgt ook altijd een beetje voor het alles of niet effect. Bij het spelen met winlijnen heb je vaker een kans om een klein bedrag te winnen. Hier gaat het meestal alles of niets. Daarnaast is het bijzonder dat de symbolen allemaal gemaakt zijn van biljetten of iets dergelijks. Dat is erg leuk om terug te zien in het design.

Crazy Wild game

Wanneer je drie schatkisten te pakken hebt om de vijfde rol, dan opent deze bonus feature. Crazy Wild game is een spel waarbij het draait om goede spins. Je kunt namelijk een geweldige spin draaien maar het kan ook zijn dat je een prank hebt en op die manier maar een klein bedrag wint. Tijdens het spel kun je grotere bedragen winnen omdat er iedere spin minimaal twee Wild symbolen voorkomen en daarnaast de Wild symbolen op alle vijf de rollen terecht kunnen komen en niet alleen in de middelste drie. Maar dan moet je natuurlijk geen Prank krijgen want dan levert het je vrijwel niets op.

Een prank? Gewoon lage bedragen

Het spel Bank or Prank gaat erom dat je door de Bank uitbetaalt kunt worden maar ook een Prank kunt krijgen. Dit betekent dat je in de maling wordt genomen. In het geval van deze online gokkast, betekent het dat je een heel laag bedrag wint. Je doet je uiterste best om een bonusspel vrij te spelen maar krijgt vervolgens een prank en krijgt bij een goede spin maar 15 credits. Dat is enorm balen en dat is al helemaal niet grappig. Dat is het grote nadeel van Bank or Prank, je weet nooit wanneer je in de maling genomen wordt.

GambleStar’s mening over Bank or Prank

Over het algemeen mogen wij niet klagen over de online gokkast Bank or Prank. Het spel is leuk bedacht en een 243-ways-to-win spreekt ons meestal juist aan. Alleen is dat hier niet het geval omdat het spel ook uit de Prank bestaat. Waarbij je ineens voor de gek gehouden wordt en geen groot bedrag wint maar een soort troostprijs. Erg vervelend wanneer je urenlang bezig bent om een bepaalde combinatie te behalen. Verder hebben wij niets aan te merken op het spel Bank or Prank.