Logo

40 Joker Staxx

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.7

40 Joker Staxx | 7.7

Screenshot website 40 Joker Staxx

Slot
40 Joker Staxx
Provider
Playson
Thema
Fruit, Retro
Genre
Fruitautomaat
Uitbetalings %
96,42%
Variatie
Medium
Winlijnen
40
Minimale inzet
€100
Maximale inzet
€100
Maximale winst
160.000 euro
Jackpot
N.B.

40 Joker Staxx

Een traditionele of klassieke fruitautomaat is 40 Joker Staxx zeker te noemen. Er zijn vijf rollen met vier verschillende symbolen en dat is het. Het spel heeft een hoog uitbetalingspercentage van 96,42% en is daarmee erg aantrekkelijk voor mensen die grote bedragen willen winnen. De symbolen zijn de klassieke fruitsymbolen, in combinatie met een 7 en een joker. En dat is alles waar je het mee moet doen, je hoeft dus niet veel spectaculairs te verwachten, het is een heel eenvoudig en simpel spel. Toch is het een spel van Playson wat het goed doet en waar nog steeds veel mensen gebruik van maken.

Zo werkt 40 Joker Staxx

De werkwijze is ongelofelijk simpel, er zijn vijf rollen met daarop vier symbolen. Het kunnen fruitsymbolen, een zeven of een joker zijn. Binnen het spel zijn er veertig winlijnen waarover je zelf de credits kunt verdelen. De minimale inzet is €0,20 en daarmee kun je het zo klein houden als je zelf wilt. Maar je kunt ook naar een inzet van €100 euro gaan en dan kun je met grote bedragen eindigen. Er is geen bonus spel of een jackpot te winnen. Hierdoor wordt het spel vaak omschreven als eenvoudig en basic. Je blijft namelijk constant in het basis spel en daarmee is ook het spel 40 Joker Staxx omschreven.

Maximale opbrengst van 1600 keer de inzet

De grootste reden om het spel te spelen is de grootste winst die je kunt behalen. Wanneer je de maximale symbolen combinatie haalt, kun je maar liefst 1.600 keer jouw inzet winnen. Dat is enorm veel en daar kunnen maar weinig gokkasten tegenop. Door de maximale inzet van €100 euro zou het dus kunnen dat je €160.000 euro wint met 40 Joker Staxx. Het nadeel is wel dat er geen bonus spellen of verdubbelaars aanwezig zijn in het spel. Dit betekent dat het alleen het basisspel is waarmee jij het moet doen, het zorgt er vaak voor dat je snel verveeld raakt.

Geen bonus feature aanwezig

Voor de meeste gokkers is het een grote toevoeging wanneer er meerder bonusspellen of extra features in een game zitten. Helaas heeft 40 Joker Staxx dat niet te bieden. Je bent hier namelijk constant in de basisgame die na verloop van tijd vrij saai wordt. Dit betekent dat mensen niet vaak het spel lang blijven spelen. Toch zijn er veel mensen die aan het spel beginnen mede door de reden die hierboven is genoemd, de enorme winst die je hiermee kunt behalen.

WijWeddens.net’s mening over 40 Joker Staxx

Playson is één van onze favoriete ontwerpers als het gaat om online gokkasten maar helaas valt 40 Joker Staxx minder in de smaak. Het grootste voordeel is de winst die te behalen valt maar de game is snel saai. Dit komt doordat er geen bijzondere features of bonusspellen in zitten. Gelukkig is het design van 40 Joker Staxx wel erg mooi en vinden wij zeker complimenten waard. Met het uitbetalingspercentage zit het ook goed want met 96,42% zijn er niet veel games die dat kunnen evenaren.