Logo

Babushkas

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Babushkas | 8

Screenshot website Babushkas

Slot
Babushkas
Provider
Thunderkick
Thema
Oosters
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,8%
Variatie
Laag
Winlijnen
17
Minimale inzet
€ 100
Maximale inzet
€ 100
Maximale winst
€ 10.000
Jackpot
Nee

Babushkas

Het houten poppetje dat ooit als speelgoed werd gemaakt is tegenwoordig meer een decoratie stuk in de meeste huishoudens. Ook de ontwikkelaars Thunderkick heeft daarop ingespeeld en heeft een game ontwikkeld die Babushkas heet. In sommige gevallen worden ze ook Matroesjka genoemd maar dit is volgens de Russen een neerbuigend wordt voor boerin. Het hele spel heeft te maken met Rusland en dat heeft de ontwikkelaar mooi doorgevoerd. Zoals bijvoorbeeld het Fabergé ei dat in Rusland aan de tsaren wordt gegeven tijdens Pasen. Je kunt de game spelen op Mr Green, Rizk, Betsson, Oranje Casino, Kroon, Dunder en VideoSlots.

Zo werkt Babushkas

Bijzonder is dat er gekozen is voor een klassieke indeling van vijf rollen met daarop drie symbolen, in dit geval die Babushkas. Maar de winlijnen zijn geen normale 20 of 25 maar 17. Niemand weet waarom hiervoor gekozen is maar waarschijnlijk heeft dit iets met de geschiedenis van Rusland of Babushkas te maken. In het spel bevinden zich zeven Babushkas, waarbij de grootmoeder het meest oplevert. Dit komt omdat Babushka het Russische woord voor grootmoeder is. Verder vind je ook een kleine baby die zelfs een speen in haar mond heeft. De poppetjes leveren helaas in het basisspel niet veel op.

Klein beginnen en groot eindigen

Wanneer je begint met een goede combinatie van baby’s dan kan het zijn dat je misschien baalt want het is de Babushka die het minst oplevert. Toch is dit niet nodig, aangezien er een aantal belangrijke features zijn die je daarbij kunnen helpen. Wanneer je drie symbolen hebt, maakt niet uit van welk symbool, dan komt hier een upgrade voor in de plaats. In het geval van de baby kan dit dus veranderen in een peuter. Mocht deze peuter weer een winnende combinatie kunnen maken, dan verandert de peuter weer naar een volgende upgrade en zo verder. Het kan dus zomaar zo zijn dat je begint met drie baby’s en eindigt met een scherm voor Babushkas.

Alles klopt behalve het uitbetalingspercentage

GambleStar is normaliter gek op games van Thunderkick en ook deze game is tof in elkaar gezet. Toch is er iets wat wij tegen vinden vallen, namelijk het uitbetalingspercentage. Thunderkick staat erom bekend dat ze meestal rond een 96-97% zitten. Helaas zijn ze bij Babushkas blijven steken op 95,8%. Daarentegen vinden wij de uitvoering en de details prachtig. Het hele verhaal klopt, alles heeft te maken met Rusland en de houten poppetjes die daar vandaan komen. Het is daarnaast ook nog eens een origineel thema, er zijn maar weinig ontwikkelaars die dit thema in een gokkast hebben.

GambleStar’s mening over Babushkas

Kort samengevat vinden wij Babushkas een leuke online gokkast. Hoewel het uitbetalingspercentage van 95,8% voor ons een beetje tegenvalt, is er verder niks mis met het spel. De houten poppetjes maken het een super leuk spel en aan alle details is gedacht. De Russische achtergrond muziek maakt het helemaal af. Helaas zijn er alleen geen grote prijzen te winnen met het spel, aangezien de maximale winst €10.000 euro is. Dat is voor Thunderkick geen hoog bedrag.