Logo

Multiplayer 4 player

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Multiplayer 4 player | 8

Screenshot website Multiplayer 4 player

Slot
Multiplayer 4 player
Provider
Stakelogic
Thema
Fruit
Genre
N.B.
Uitbetalings %
95,49%
Variatie
Laag
Winlijnen
1-20
Minimale inzet
€ 400
Maximale inzet
€ 400
Maximale winst
€ 2.000 per winlijn
Jackpot
Nee

Multiplayer 4 player

Een fruitautomaat met 6 rollen. Waar je ook nog eens fors op in kunt zetten. En natuurlijk met extra winlijnen. Zit jij als fervente speler van fruitautomaten hierop te wachten? Of heb je liever gewoon je oude vertrouwde spel? Misschien is het leuk om eens een andere variant een kans te geven. Wie weet verdien je hier wel meer aan dan ooit tevoren.

Zo werkt Multiplayer 4 player

Op de 20 winlijnen kun je 1 tot 4 niveaus en 1 tot 250 munten inzetten. Zo zet je per ronde maximaal €200 en minimaal 20 cent in. Overigens bepalen de niveaus op hoeveel lijnen je inzet, niveau 1 begint hier bij 5 lijnen. Bij een winst levert de ster je het meeste geld op, gevolgd door de 7, de druiven, het barsymbool, de watermeloen, de bellen, de sinaasappel, de aubergine en de citroen.

Ga voor een superbet

In dit spel is er een wild actief die dienst doet als joker. Deze is overigens alleen actief in de superbet modus. Dit betekent wanneer je meer inzet en alle 6 de rollen van het spel meespelen. De wild kan zelf ook voor een winst zorgen, want als je er drie op rij hebt dan krijg je hetzelfde uitbetaald als met de hoogst mogelijke combinatie, de ster dus. Er zijn in dit spel ook speciale stersymbolen aanwezig. Hier zijn er vier van, te weten; de bellen met ster, de sinaasappel met ster, de aubergine met ster en de citroen met ster. Heb je er drie van dezelfde op rij dan heb je recht op een speciale star prijs. Deze symbolen kunnen overigens ook winnende combinaties opleveren met de normale vruchtensymbolen, mits ze dezelfde vrucht hebben.

Ziet eruit als een fruitautomaat

Multiplayer 4 player ziet er in alle opzichten uit als een echte fruitautomaat. Toch zijn er wezenlijke verschillen. Als eerste zijn er veel meer winlijnen. Daarnaast zijn er wilds en speciale symbolen die een speciale winst genereren en er is geen gamble functie. Er missen wel meer functies die andere fruitautomaten wel hebben. Of je die mist is maar net hoeveel waarde je eraan hecht. Het spel heeft wel het RTP van een fruitautomaat. Met 95,49% is dit te laag voor een slotmachine en eigenlijk ook voor het online casino. Maar voor een fruitautomaat kan het nog net. De winsten die je kunt behalen zijn ook gemiddeld en halen het niet bij de nieuwe slotmachines. Maar daar doe je het ook niet voor als je op een fruitautomaat speelt.

WijWeddens.net’s mening over Multiplayer 4 player

Dit is een fruitautomaat voor de spelers die wat afwisseling zoeken. Zou het kunnen dat je met meerdere rollen of een hogere inzet daadwerkelijk vaker wint? Of doe je het gewoon omdat je eens wat anders wilt zien dan altijd maar hetzelfde spel? Wat je reden ook is, voor de variatie is dit een goede optie. Word je niet enthousiast van een fruitautomaat? Dan kun je beter verder kijken, want bij dit spel zul je dan niet aan je trekken komen. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij OmniSlots en Videoslots.