Logo

Monkeys of the Universe

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Monkeys of the Universe | 8

Screenshot website Monkeys of the Universe

Slot
Monkeys of the Universe
Provider
Stakelogic
Thema
Dieren
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
97,16%
Variatie
Medium
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
€ 25.050
Jackpot
Nee

Monkeys of the universe

Hoe zou de wereld eruitzien als apen alles over zouden nemen? Gezien het feit dat wij van apen afstammen, zou het misschien niet eens zoveel verschil maken. Ze zouden alleen alles weer vanaf het begin af aan moeten opbouwen. Dus weer terug naar de oertijd. Behalve als het speciale apen zouden zijn, zoals degene uit Monkeys of the universe.

Zo werkt Monkeys of the universe

In de wereld vol apen vind je 10 winlijnen. Op deze winlijnen kun je 1 tot 10 munten inzetten. Ook kun je kiezen voor muntwaardes en die lopen van 1 cent tot 50 cent per lijn. Dit zorgt ervoor dat je minimaal 10 cent en maximaal €50 per ronde kunt inzetten. De hoogste winst win je met een juiste combinatie van de chimpansee, deze wordt gevolgd door de oerang-oetan en een aap met masker op. Hierop volgen nog twee apen en de kaartspelsymbolen.

Wanneer apen regeren

Wanneer je een winnende combinatie hebt weten te genereren dan heb je recht op een Wheel of fortune bonusspin. Op dit wiel staan alle normale symbolen aangegeven en het wiel stopt willekeurig op één van de symbolen. Elke rol die afbeeldingen bevat van het betreffende symbool zal opnieuw draaien en alle andere symbolen veranderen in het symbool van het wiel. Er is een scattersymbool in de vorm van een afbeelding van een mager aapje. Dit symbool geeft recht op een prijs wanneer er 3 of meer tegelijk in beeld zijn. De prijs is niet erg hoog, maar compenseert wel voor het feit dat je geen bonus of freespins kunt winnen. Al doet het wheel of fortune dat natuurlijk ook al omdat je daarmee de hoogste prijs kunt behalen.

Statische apen

Het thema is erg leuk bedacht. Meng pop art met apen en laat deze de wereld beheersen in de toekomst. Het is wel jammer dat de apen erg statisch zijn en eigenlijk helemaal niet tot leven komen. Dit zou het spel namelijk nog meer geanimeerd maken. Een pluspunt is dat het thema echt in alle aspecten van deze slotmachine is doorgevoerd. Nog een pluspunt is dat het RTP maar liefst 96,52% bedraagt. Dit is vrij hoog en in combinatie met de mooie prijzen die er te winnen zijn, is het al helemaal niet verkeerd. Het zorgt er ook voor dat het gebrek aan animaties en extra's naar de achtergrond gedrukt wordt. Bij dit spel gaat het namelijk puur om het spelen en nog meer om het winnen.

WijWeddens.net’s mening over Monkeys of the universe

Dit spel heeft een leuk thema, al dan niet helemaal uitgewerkt. Voor de beoogde doelgroep zal dat echter niet veel uitmaken want deze willen toch veelal spelen en geld winnen. Vandaar dat dit spel minder aan te raden is voor de beginners en de gelegenheidsspelers. De eerste groep omdat een meer geanimeerde gokkast leuker is en ook meer van deze tijd. De tweede groep zal zich wellicht snel vervelen omdat de gokkast al snel hetzelfde lijkt te worden. Alleen de prijzen zijn elke keer weer anders. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Betsson, Slotplanet, Hello Casino en Omnislots.