Logo

Mariachi

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Mariachi | 8

Screenshot website Mariachi

Slot
Mariachi
Provider
Stakelogic
Thema
Muziek
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,35
Variatie
Laag
Winlijnen
40
Minimale inzet
€ 48
Maximale inzet
€ 48
Maximale winst
€ 35.360
Jackpot
Drie fixed jackpots

Mariachi

Wie heeft ze nog nooit gezien? De kleine mariachi bandjes die in een restaurant graag voor een fooi een serenade brengen aan een verliefd koppeltje. Misschien vind je ze leuk, of misschien vind je ze heel erg irritant. Het maakt niet veel uit, behalve in dit spel. Je kunt ze hier namelijk maar beter te vriend houden als je de hoofdprijs in de wacht wilt slepen.

Zo werkt Mariachi

De mariachiband heeft 40 winlijnen voor je uitgerold. Je zet hier altijd op in. Daarvoor heb je de keuze uit wedniveau 1 t/m 6 en muntwaarden van 1 tot 20 cent. Dit zorgt ervoor dat je kunt spelen met een inzet van 20 cent tot 48€. De mariachispeler met de gitaar levert de meeste winst op, gevolgd door de speler met trompet en de speler met viool. Hierop volgen een gitaar, een trompet, een viool, en de kaartspelsymbolen.

Nodig de leden uit aan jouw tafel

Dit spel kent een bonussymbool dat een zak vol geld is. Heb je er 3 of meer tegelijk in beeld, dan win je 12 tot 24 freespins. Tijdens de freespins worden de kaartspelsymbolen verwijderd, om het spel er simpeler uit te laten zien. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat het hierdoor ook makkelijker is een winnende combinatie te krijgen. Het wildsymbool is een portret van alle drie de mariachispelers en betaalt uit wanneer het zelf een winst maakt en speelt anders voor joker. Ook is er een lock and spin bonus feature. Dit houdt in dat wanneer er een uitgestrekt symbool van één van de speler in de eerste rol beland, deze vast blijft zitten en net zoveel respins oplevert totdat er geen nieuwe gelijke symbolen meer bij komen of tot het scherm vol staat met hetzelfde symbool. Wanneer je het hele scherm vol hebt met hetzelfde symbool en dit één van de spelers is, win je de betreffende jackpot.

Ongewilde muziek nooit zo gewild geweest

Stakelogic heeft het voor elkaar gekregen met deze slot om de mariachimuziek gewild te maken. Hoe meer je van een speler ziet, hoe meer het je immers oplevert. Het thema is erg origineel en is structureel doorgevoerd in alle afbeeldingen en animaties. Daarnaast zijn de tekeningen van een klassieke kwaliteit die precies binnen het onderwerp past. Hoe goed het ook met de effecten zit, hetzelfde geldt helaas niet voor het RTP. Dit is met 95,3% aan de lage kant. Het is ook niet zo dat de vele effecten veel goed maken, want de enige spannende functie is die waarbij je de jackpot in de wacht kunt slepen. En dan zijn er nog spellen met veel hogere jackpots op de markt. Heel jammer voor Mariachi want het had alles in zich om een topper te zijn.

WijWeddens.net’s mening over Mariachi

Dit spel is vooral leuk voor de geduldige speler die het niet erg vindt iets langer op een prijs te wachten. De animaties en het thema zijn namelijk erg leuk en zullen zeker vermaak bieden. Het uitblijven van een hoge prijs zal echter het grootste deel van de high rollers afschrikken. Waarschijnlijk kunnen nieuwe spelers zich hiermee wel vermaken. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Omnislots.