Logo

Magical Forest

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Magical Forest | 8

Screenshot website Magical Forest

Slot
Magical Forest
Provider
Stakelogic
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,7%
Variatie
Hoog
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 5
Maximale inzet
€ 5
Maximale winst
€ 70.050
Jackpot
Nee

Magical Forest

In het magische bos kan er van alles gebeuren. Misschien kom je een eenhoorn tegen, of vind je een pot vol diamanten. Ook kan het zijn dat je ineens magische krachten blijkt te hebben en niets meer onmogelijk is. Of word je geholpen door een paar magische elfjes. Wil je weten welke van de mogelijkheden klopt, dan zul je het toch zelf moeten uitproberen.

Zo werkt Magical Forest

In het bos liggen 10 winlijnen waar je met niveaus 1 t/m 10 op kunt spelen en muntwaardes kunt instellen van 1 cent t/m 50 cent. Hierdoor zet je 10 cent tot maximaal 100€ in per ronde. De rode diamant levert je in dit spel het meeste op, gevolgd door de phoenix. Daarna volgen de elf, het zeepaard en de kaartspelsymbolen.

Het bos kan magisch zijn

Het symbool van een magisch boek is het freespins symbool. Verschijnen er hier 3 tot 9 van in het spel dan win je 3 tot 81 freespins. Voordat deze freespins aanvangen, laat het magische boek weten welke van de normale symbolen (de phoenix, de elf of het zeepaard) als wild zal dienen tijdens de ronde. De freespinsronde kan opnieuw geactiveerd worden. Dit spel kent ook een magical wand symbool. Wanneer deze tevoorschijn komt zal de magical wand één van de laag betalende symbolen (de A, de K, de J of de 10) uitkiezen en al de symbolen in het spel die daarmee overeenkomen in een wild veranderen. Dit geldt alleen voor dezelfde normale ronde en heeft tot doel extra winsten te veroorzaken.

Magischer kan bijna niet

De afbeeldingen zijn goed gekozen bij het thema en van een prima kwaliteit. Ook past het geheel mooi bij de achtergrond. De rollen hebben een combinatie van rustige en drukkere symbolen waardoor het geheel niet te schreeuwerig wordt. Ook kent het spel leuke extra's die geheel binnen het thema vallen. Misschien is het bos toch een magische plek. Wat zeker magisch is, is het RTP van 96,7%. Dit is met volle zekerheid bovengemiddeld te noemen. Daarnaast kun je ook nog eens leuk winnen. Vooral als je 81 freespins weet binnen te halen. Wat je ook nog eens kunt herhalen. Met een minimale inzet kun je dus al heel wat winst bijschrijven als je een beetje geluk hebt. Of als je van magie in het bos houdt.

WijWeddens.net’s mening over Magical Forest

Wil je even meegesleept worden naar een magische wereld, dan is dit spel zeker aan te raden. Ook als je wat positiviteit nodig hebt na een drukke dag of week op werk. Vind je het magische thema gewoon leuk, dan kun je hier ook goed terecht. Als gelegenheidsspeler kun je je dus prima vermaken met dit spel. Het is echter ook voor high rollers een welkome afwisseling. Dankzij het hoge aantal freespins kun je namelijk goed winnen. Dit zorgt ervoor dat het spel continu spannend blijft. Het is daarom ook een aanrader voor nieuwe spelers. Je kunt hier genieten van zowel de effecten als van het spannende spel. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Videoslots, Magical Spin en Betcruise.