Logo

Asgard

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Asgard | 8

Screenshot website Asgard

Slot
Asgard
Provider
Pragmatic Play
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,48%
Variatie
Laag
Winlijnen
25
Minimale inzet
€125
Maximale inzet
€125
Maximale winst
62.500 euro
Jackpot
N.B.

Asgard

Noorse Goden zoals Loki en Thor spelen de hoofdrol in het spel Asgard. Deze videoslot die gemaakt is door Pragmatic Play is mooi ontworpen en ook het basisspel is erg aantrekkelijk. Wij van GambleStar hebben het spel gespeeld en delen hier onze mening. Allereerst is het belangrijk om te weten dat het gaat om een lage variantie game. Dit betekent dat de bonus features vaak ontgrendelt worden en dat zorgt ervoor dat je minder vaak en snel wordt uitbetaalt. Gelukkig is er niks mis met het uitbetalingspercentage van 96,48%. Je kunt Asgard spelen op platforms zoals Mr Play, Bwin, Cashmio, Betcruise, Magic Red, CasinoLuck en Play Club.

Zo werkt Asgard

Asgard werkt met vijf rollen met daarop drie symbolen. Er zijn 25 winlijnen waar je op in kunt zetten. Opvallend is wel dat je vrij veel kunt inzetten per spin. Je kunt tussen de €0,25 en de €125 euro inzetten per spin. In de meeste online videoslots kun je maar tot een paar tientjes inzetten per spin. De symbolen zijn allemaal Noorse Goden: Loki, Thor, Freya en Odin. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een aantal speelkaarten als symbool. Het Asgard fort is het symbool dat meespeelt als Wild symbool. Mocht je een scherm vol Wild symbolen krijgen dan levert dit je maar liefst €62.500 euro op.

Vier goden – vier mini features

Iedere Noorse God kan in Asgard een mini feature activeren. Dit betekent dat je bij minimaal drie Goden een kleine extra game kunt spelen. Deze spellen leveren in bijna alle gevallen wel een extra uitbetaling op. Zo heb je de Stacked Wild Reels waarbij één of meer rollen ineens worden veranderd in Wild symbolen, erg fijn natuurlijk. Een hele rol met Wild symbolen levert bijna altijd een extra betaling op. Bij Raining Wilds, worden er 3,4 of 5 Wild symbolen willekeurig toegevoegd aan het veld. Tijdens deze mini features, komen er in veel gevallen Wilds bij die (bijna) altijd wel iets opleveren.

Hoog uitbetalingspercentage maar lage variantie

Als we kijken naar het grootste voordeel dan is dit het hoge uitbetalingspercentage van 96,48%, wat goed is voor een online gokkast zoals Asgard. Maar helaas is dit gecombineerd met een lage variantie, dit betekent dat de bonus features vaak ontgrendeld worden en de grote prijzen daarmee uitblijven. Hierdoor is het geen uitdaging voor serieuze fanatieke spelers en is het met name een game voor spelers die vooral gaan voor kleinere prijzen en een lage variantie. Een ander voordeel is dat de graphics er adembenemend uit zien en alles klopt. Alles is gebaseerd op de Noorse Goden en ook het scatter symbool komt uit de Noorse mythologie.

GambleStar’s mening over Asgard

Een toffe online gokkast die vanaf de publicatie al veel spelers trekt. Dat is ook logisch want het mooie design en het hoge uitbetalingspercentage is erg aantrekkelijk voor veel spelers. Toch zijn er een aantal nadelen zoals de mini features, die geen grote bedragen opleveren maar vooral leuk zijn voor de afwisseling. Verder is ook de lage variantie voor veel mensen een no go. Het is geen uitdaging voor fanatieke spelers doordat de bonussen heel makkelijk ontgrendeld worden.