Logo

Lord of Darkness

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Lord of Darkness | 8

Screenshot website Lord of Darkness

Slot
Lord of Darkness
Provider
Stakelogic
Thema
Griezelig
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,41%
Variatie
Medium
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
€ 40.840,00
Jackpot
Nee

Lord of Darkness

Ben jij ook al zo´n fan van horrorfilms? Waarbij een nieuwsgierige vrouw aan haar vriend vraagt of hun volgende date of het kerkhof kan plaatsvinden. Ze heeft er namelijk veel over gehoord en is nieuwsgierig geworden. Natuurlijk gaat hij ermee akkoord, hij wil immers een wit voetje halen bij zijn vriendin. Niet wetende dat wat hij daar gaat vinden alles behalve wit zal zijn.

Zo werkt Lord of Darkness

Op dit kerkhof vind je 25 winlijnen. De muntwaarden lopen van 1 cent tot 50 cent en je hebt 4 niveaus om uit te kiezen. Zo zet je 25 cent tot 5€ per ronde in. Het symbool dat het hoogste uitbetaalt is de Lord of Darkness himself. Hierna volgen de man en vrouw die de date van hun leven gaan hebben. Deze worden gevolgd door een groen en een rood drankje en als laatste een grafsteen. De doodskoppen met kaartspelsymbool leveren het minste op. Voor freespins geldt hetzelfde, alleen is de Lord dan afwezig.

Beland jij in de doodskist?

Het scattersymbool, de doodskist, moet drie keer tegelijk verschijnen om je een bonus op te leveren. Hiervoor moet je op één van de bonussymbolen drukken en deze geeft aan hoeveel freespins je gewonnen hebt. Het aantal zal tussen de 8 en de 25 liggen. Tijdens deze freespins zijn de rollen iets anders en is onze Lord een wild die gehele rollen in beslag neemt. Tijdens de normale rondes is de wild een symbool waar in bloederige letters het woord wild op staat. Ook kun je dan een random extra wild feature toegewezen krijgen. Als dit gebeurt verandert de man in een weerwolf en de vrouw in een vampier. En ze kunnen of beiden wild worden of één van hen wordt wild.

Doe mee aan je eigen horrorfilm

Voor fans van horrorfilms is dit spel bloedstollend spannend. Het zit erg goed in elkaar en het is niet moeilijk de puntjes aan elkaar te knopen en er zelf een verhaal bij te verzinnen. De man en vrouw die zelf veranderen in angstaanjagende figuren draagt hier goed aan bij. Net als het feit dat het gehele spel zich afspeelt op een begraafplaats en de doodskisten je om de oren vliegen. Dit spel is zo goed in elkaar gezet dat zelfs het RTP met 96,4% bovengemiddeld is. Echt grote winsten zijn moeilijk te behalen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door het plezier wat je met dit spel zult beleven. Het is wel jammer dat de afbeeldingen met kaarspelsymbolen niet goed van elkaar te onderscheiden zijn. Dit zijn namelijk allemaal doodshoofden met onduidelijke letters.

WijWeddens.net’s mening over Lord of Darkness

Met dit spel wordt er een grote doelgroep aangesproken. Dit spel kon immers net een film zijn of afgeleid zijn van een film. Toegegeven, voor high rollers is dit misschien niet het meest interessante spel. Spelers die echter voor het plezier spelen kunnen zich hier zeker mee vermaken. Beginnende spelers en horrorfans trouwens ook. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Betsson, SlotPlanet, Hello Casino en Omnislots.