Logo

Ariana

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Ariana | 8

Screenshot website Ariana

Slot
Ariana
Provider
MicroGaming
Thema
N.B.
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95%
Variatie
Hoog
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 125
Maximale inzet
€ 125
Maximale winst
€ 30.000
Jackpot
Nee

Ariana

Ariana is een videoslot die volledig gaat over een zeemeermin, die meters onder de zeespiegel leeft. Zoals we weten uit films zoals Ariël liggen er onderwater enorm veel schatten verstopt die erg veel waarde kunnen hebben. Ook in de game Ariana is dit het geval, je kunt namelijk binnen één spin 250 keer jouw inzet terug verdienen. Door de 25 winlijnen is er altijd een mogelijkheid om een goede combinatie te draaien en er met één van de schatten vandoor te gaan. Handig om te weten is dat je Ariana kunt spelen op Dunder, Mr Green, Betsson, Casino Heroes, Slot Planet, Poker Stars en Videoslots.         

Zo werkt Ariana

Ariana is een videoslot met daarin vijf rollen met op iedere rol drie symbolen. De symbolen hebben te maken met het verhaal van Ariana, die als zeemeermin onder water leeft. Het symbool van Ariana levert de meeste winst op en kan je maar liefst 200 keer jouw inzet opleveren wanneer je er drie of meer draait. Daarnaast zijn er ook een schatkist, een koraalrif en zeewier. Ook de speelkaarten ontbreken niet maar leveren niet veel munten op. Er is ook een Wild symbool in het spel, dit kan ervoor zorgen dat je 250 keer jouw inzet terug verdient wanneer je dit symbool vijf keer draait.

De graphics en het thema

Hoewel een zeemeermin misschien een thema is dat meer bij spelletjes voor kinderen hoort, zijn de graphics erg mooi. Je kunt meteen zien dat het om een zeemeermin gaat en ook de symbolen zoals de schatkist en het koraal zijn erg mooi geanimeerd. Het thema komt ook terug in de bonusspellen en dat maakt het spel compleet. Fijn is ook dat de achtergrond de zee is en daardoor een rustgevend gevoel heeft. Je kunt relaxed met dit spel bezig zijn zonder teveel te worden afgeleid. Voor ons een belangrijk punt als het gaat om het spelen van online gokkasten.

Basisspel levert niet veel op, bonusspel wel

Belangrijk is wel om te weten dat het basisspel over het algemeen niet veel oplevert. Dit komt doordat de spins meestal niet meer dan 250 keer de inzet opleveren. Dit betekent dat alleen een grote inzet, veel geld zal opleveren. Je moet het daarom hebben van het bonusspel, hierbij komen de symbolen die het meest opleveren namelijk vaker voor. Belangrijk is wel om te weten dat het uitbetalingspercentage van 95% ook in het bonusspel van toepassing is. Je hebt geduld nodig om in het bonusspel terecht te komen maar dank kunnen er grote bedragen gaan vallen.

WijWedden’s mening over Ariana

De graphics en het mooi uitgevoerde thema zorgen ervoor dat wij meteen werden aangetrokken door deze online gokkast. Ariana is een spel dat in de basis niet erg veel oplevert maar waarbij het bonusspel voornamelijk voor de grote bedragen zal zorgen. Het kost veel tijd om hier terecht te komen en daarom is het voornamelijk een spel voor fanatieke geduldige spelers. Helaas is er geen jackpot te winnen binnen het spel en is daardoor de maximale winst maar €30.000 euro per spin.