Logo

Joker Wintime

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Joker Wintime | 8

Screenshot website Joker Wintime

Slot
Joker Wintime
Provider
Stakelogic
Thema
Fruit
Genre
Nieuw, Fruitautomaat
Uitbetalings %
94,97%
Variatie
Medium
Winlijnen
50
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
€ 10.000
Jackpot
Nee

Winnen met Joker Wintime

Ga je op een gokkast spelen, dan is het doorgaans zo dat je daar vertrouwde gezichten aantreft. In dit geval is daar goed aan gedacht. Het spel Joker Wintime heeft uiteraard de joker in de hoofdrol geplaatst. Het is een spel wat jou eindeloos veel spelmogelijkheden belooft. De vraag is dan uiteraard of de winst ook zo hoog is. We gingen het spel spelen op zoek naar wat entertainment en een poging om geld te verdienen. We ontdekten de volgende zaken over het spel.

Geen groot speelveld, veel winlijnen

Hoe ze het hebben gedaan weet je niet, maar bij Joker Wintime is men erin geslaagd om op een veld van 3 bij e 50 winlijnen te plaatsen. Dat houdt in dat je kan inzetten op alle 50 de mogelijkheden waardoor het eigenlijk knap is om geen winst te behalen. De symbolen op het spel zijn de bekende fruitautomaat symbolen. De kers, die doorgaans staat voor een slechte winst, heeft in dit geval een hoge waarde. Daarnaast staan er meerdere verschillende bar symbolen op het speelveld. Maak je een winlijn met 3 gelijke bar symbolen dan heb je een prijs te pakken. Maak je een winijn met 3 verschillende bar symbolen dan heb je gelukkig ook een – lagere – prijs.

De joker in de hoofdrol

In dit spel is de hoofdrol weggelegd voor de joker. Dit is een symbool wat in staat is om ieder willekeurig symbool te vervangen. Je mag het dan ook wel de wild in het spel noemen. Met de joker kan je de hoogste winst behalen per symbool. Ook winrijen die je compleet maakt met een joker hebben een hogere waarde dan winrijen die je zonder joker compleet hebt. Het is ook mogelijk om een winlijn te maken met enkel jokers.

Winst met kersen

Speel je het spel dan zal je geregeld de cherry meter voorbij zien komen. Dit is een meter in de vorm van een rad van fortuin. Je speelt dit spel tussen de bedrijven door als een soort bonus. De kersen hebben een waarde die varieert. Je weet dus niet vooraf wat jouw winst gaat worden als je een winlijn met kersen weet te vullen. Wat je wel weet is dat de winst de moeite waard is.

Jouw inzet bij Joker Wintime

Bij het spelen van Joker Wintime heb je een inzet die je zelf mag bepalen. Je kan kiezen voor een voorzichtig inzetten van 50 eurocent voor een spin. Je speelt dan met 1 eurocent per winlijn. Daarnaast kan je ook kiezen voor een hogere inzet oplopend tot 50 euro. In dat geval loop je een hoger risico bij het spelen. Feit is wel dat je bij het maken van winst in dat geval een winst tot 10.000 euro kan behalen.

Waar vind je joker wintime

Joker wintime vind je helaas in maar 1 casino. Videoslots. De reden, daar zijn we duidelijk over. Het is een spel wat een magere winst heeft en waar je niet echt een avond entertainment mee hebt. Leuk voor tussendoor en interessant voor beginners maar dan heb je het ook wel gehad.