Logo

Inferno Star

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Inferno Star | 8

Screenshot website Inferno Star

Slot
Inferno Star
Provider
Play'n GO
Thema
Fruit
Genre
Video Slot, Fruitautomaat
Uitbetalings %
96%
Variatie
Hoog
Winlijnen
5
Minimale inzet
€100
Maximale inzet
€100
Maximale winst
250.000 euro
Jackpot
N.B.

Inferno Star, meer dan het lijkt

Slotsmachines zijn er door de afgelopen jaren heen in allerlei thema’s geweest. Filmsterren en tekenfilmfiguren schitteren op het scherm en je zou haast vergeten dat het ooit begon met gewone fruitsymbolen. Wie het spel inferno star speelt komt er dan ook tot zijn grote verrassing achter dat deze symbolen weer helemaal terug zijn. Het is een spel wat je speelt met de fruitsymbolen maar er is een extra aspect aan toegevoegd. Je zou het warm krijgen door de zon die een belangrijke rol speelt in dit spel. Sterker nog; je zou het er warm van kunnen krijgen.

Een overzichtelijk spel

Veel spelers van gokkasten houden van overzicht. Geen wincombinaties die onoverzichtelijk zijn maar gewoon winrijen op het scherm. Inferno Star biedt jou die luxe. Je hebt 5 winrijen in je scherm waarop je de winnende combinaties van fruit kan verzamelen. Dat zorgt voor rust terwijl je wel behoorlijk hoge winst kan behalen. 

Jouw inzet bij het spel

Inzetten bij dit spel kan je voor ieder budget doen. Je kan het spel uiteraard spelen met een heel lage inzet per winstrij van 1 cent. Je speelt het spel dan met een minimale inzet van 0,05 cent. Daar staat tegenover dat je de winst kan laten oplopen tot wel 100 euro per spin. Dan is de inzet uiteraard een stuk hoger, maar daar staat tegenover dat jouw winst ook aanmerkelijk interessanter is. Het is dus altijd aan te raden om een risico te nemen wanneer je gaat inzetten. Anders hebben de winstpercentages een interessante naam maar verder gaat het niet.

De zon in jouw spel

In het spel vind je naast de fruitsymbolen dus de zon terug op de rollen van het spel. De zon zorgt ervoor dat je een winstmarge hebt van 500 keer jouw inzet. Heb je die in een winlijn dan is het dus cashen geblazen. De fruitsymbolen leveren een lagere waarde op maar deze is alsnog aantrekkelijk. Meloenen en kersen zorgen voor 75 maal de inzet. Appels , pruimen, druiven en citroenen zijn goed voor 25 maal de inzet. Het is dus zaak om zoveel mogelijk winlijnen te maken waarbij de zon het meest aantrekkelijk is.

Waag een gokje tussendoor

Een andere klassieker bij de fruitautomaat is het gamble spel. Dit biedt jou de mogelijkheid om extra winst te maken. Je kan inzetten bij dit spel op een zwart of een rood kaartsymbool. Kies je goed, dan kan je jouw winst verdubbelen of zelfs verviervoudigen. Dit gokken kan je doen tot een maximum van 5 keer. In die tijd kan je een maximum van 2500 munten winnen. Verlies je, dan ben je uiteraard je inzet kwijt. Dit maakt het tot een interessant spel waarbij voor de goede strategische gokker een flinke winst valt te behalen.

Een raging sun voor spektakel

Wil je echt een winst van spectaculaire hoogte, dan is het zaak dat je de raging sun op je middelste wiel tegenkomt. Je krijgt er namelijk gratis respins door. De winst zal behoorlijk oplopen. Bij 3 scatter symbolen bij de respin krijg je 125 maal jouw inzet. Bij 4 scatter symbolen krijg je 175 maal de inzet. Heb je 5 scatter symbolen dan loopt jouw winst op tot 2500 keer jouw inzet. Heb je echter de pech dat je 1 of 2 scatter symbolen krijgt dan betaalt het free spins spel niks uit. Het kan zomaar verkeren.