Logo

Ambassador

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.8

Ambassador | 7.8

Screenshot website Ambassador

Slot
Ambassador
Provider
Betdigital
Thema
Fruit
Genre
Fruitautomaat
Uitbetalings %
92 - 97%
Variatie
N.B.
Winlijnen
1
Minimale inzet
€ 125
Maximale inzet
€ 125
Maximale winst
€ 125.000
Jackpot
Nee

Ambassador

Een gokkast die nog maar een aantal maanden bestaat maar alsnog erg populair is. Betdigital heeft een goede set gedaan met het ontwerpen van Ambassador. Ze hebben daarmee voornamelijk ingezet op mobiele telefoon gebruikers. Steeds meer spelers doen dit via hun mobiele telefoon en daar heeft Ambassador hun design op aangepast. Hierdoor is het binnen no time enorm populair geworden en wij snappen wel waarom. Je kunt het spelen op Mr Green, Rizk, Slots Milion, Betsson en Cashmio. Het is een fruitautomaat die maar met één winlijn speelt maar waarbij wel grote prijzen gewonnen kunnen worden.

Zo werkt Ambassador

Het is een traditionele fruitautomaat waarbij er maar één winlijn is. Er zijn vier rollen en ze hebben allemaal maar één symbool dat zichtbaar is. Je moet per spin een aantal coins inzetten. Hoe meer coins je inzet, maximaal is vijf, hoe hoger het uitbetalingspercentage wordt. Je kunt er dus zelf voor kiezen hoe hoog de kans is om te winnen. Daarom is het aan te raden om ten alle tijden gebruik te maken van de maximale inzet om meer kans te maken op winst. Je kunt natuurlijk ook met 1 coin spelen maar dan is het bedrag wat je krijgt natuurlijk ook een stuk lager.

De Supermeter

Wanneer je in het basisspel winst behaald dan kun je dit doorspelen naar de Supermeter. Dit spel bevindt zich boven het basisspel en kan veel winst opleveren. Het uitbetalingspercentage gaat namelijk omhoog wanneer je in de Supermeter speelt. Het is een groot wiel waaraan je moet draaien. De rode sterren leveren het meest op en wanneer je een aantal keer goed achter elkaar draait. Dan kan het zijn dat je de Fruit Pot bonus vrijspeelt, dit is de maximale winst die je kunt krijgen, waarbij je 5.000 credits krijgt. Een goede manier dus om naast het basisspel nog eens veel credits te verdienen. 

Een online gokkast geschikt voor mobiele telefoon

Als we gaan kijken naar de voor- en nadelen die aan Ambassador zitten, dan zijn wij het als team meteen eens dat het grootste voordeel is dat het een goede mobiele versie heeft. Steeds meer mensen gaan naar online casino’s via hun mobiele telefoon en dat biedt mogelijkheden. De spellen die dit niet aanbieden worden minder populair en een nieuw spel zoals Ambassador is een hit. Het is daarnaast wel lastig om in te schatten wat het uitbetalingspercentage te bieden heeft. Dit varieert namelijk van 92% tot 97%. 97% is een fantastisch percentage maar 92% is eigenlijk (zeker online) niet veel.

WijWedden’s mening over Ambassador

Zoals je al hebt kunnen lezen, zijn wij erg enthousiast over Ambassador. Het spel heeft veel te bieden en met name de mobiele versie is erg handig. Je kunt daardoor waar en wanneer je wilt de game spelen. Het uitbetalingspercentage is wel een moeilijk punt. Dit kan namelijk variëren van 92% tot 97%. Daardoor is het wel aan te raden om zo veel mogelijk coins in te zetten en om die manier het uitbetalingspercentage te verhogen. De extra spellen zorgen voor een leuke uitdaging en voor de grote prijzen. Die je in het basisspel niet snel te pakken krijgt.