Logo

An Evening With Holly Madison

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

An Evening With Holly Madison | 8

Screenshot website An Evening With Holly Madison

Slot
An Evening With Holly Madison
Provider
NextGen Gaming
Thema
Films en televisie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,08%
Variatie
Medium
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 30
Maximale inzet
€ 30
Maximale winst
N.B.
Jackpot
N.B.

An evening with Holly Madison

Holly Madison is de ster van deze slotmachine waarvan de naam een knipoog is naar de sextape van Paris Hilton, One night in Paris. Waarschijnlijk konden ze Paris niet strikken en moesten ze het doen met de voormalige Playboybunny die een huis deelde met Hugh Hefner. Misschien ken je haar ook van de realityserie Girls Next Door, over het leven in de Playboy Mansion.

Zo werkt An evening with Holly Madison

Een avond met Holly Madison wordt gespeeld met 25 winlijnen. Je betaalt echter voor 30, want de minimuminzet met een muntwaarde van 1 cent is 30 cent. Kies je voor de hoogste muntwaarde van 1€ dan betaal je 30€. Wil je hier nog iets aan overhouden, dan kun je het beste gaan voor het kaartspel met Holly. Het scattersymbool waar Holly op staat betaalt daarna het beste uit. Deze wordt gevolgd door twee dobbelstenen, een luxe auto, een hoedje, een masker, pumps, harten, ruiten, klaver en schoppen.

Maak Holly maar wild

Het kan geen verrassing heten dat het wildsymbool voorzien is van een foto van Holly Madison. Ze staat er op verschillende manieren op en soms wordt ze wild. Dan strekt ze zich uit over een gehele rol. Als je drie van deze wilds tegelijkertijd tevoorschijn ziet komen, dan maak je kans op echt grote prijzen. Al is één al genoeg voor een bescheiden prijs. Als er 3 of meer scattersymbolen verschijnen dan win je 1o freespins. Probeer dan zoveel mogelijk kusjes te sparen, die verschijnen in rol 5. Het maximum is 10 en daarmee krijg je toegang tot de photoshoot bonus. Voor elke verzamelde kus maak je kans op een outfit tijdens de fotosessie. Heb je succesvol een outfit verzameld dan krijg je dezelfde freespins nogmaals toegekend. Zijn al je freespins op, dan is er altijd nog de Rockin' Respin. Hierbij krijg je een tweede kans respin bij het verschijnen van 2 scattersymbolen.

Neem een kijkje in het leven van een ster

Wie vindt het niet leuk om eens een kijkje in het leven van een ster te kunnen nemen?Toegegeven, we hebben het niet over een A-list celeb, maar als voormalig bewoonster van de Playboy Mansion heeft ze toch wel aardig wat bekendheid en fans opgebouwd. Met deze slot laat ze zien hoe een dag in haar leven verloopt. Een leuk extra'tje is de balk met zinnen die ze vaak gebruikt. Echt grote prijzen, behalve dat je een avond doorbrengt met een playboy bunny, vallen er op deze slotmachine niet te winnen. Het RTP is met 95,08% ook beneden het gemiddelde. Echter is het thema wel leuk gekozen en alle animaties en afbeeldingen passen bij de persoonlijkheid van Holly Madison. Of in ieder geval bij haar zorgvuldig opgebouwde imago.

WijWeddens.net’s mening over An evening with Holly Madison

Voor de echte fervente speler die niet weet wie Holly Madison is, is deze slotmachine wellicht niet interessant. De speler die van mooie vrouwen houdt, kan het wellicht wel waarderen en de jonge spelers die een carrière als (Playboy) model ambiëren vinden dit spel vast ook te gek. Je krijgt immers een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Bwin, Oranje Casino, Kroon, Dunder, Videoslots, Betsson en Slotsmillion.