Logo

Holiday Season

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Holiday Season | 8

Screenshot website Holiday Season

Slot
Holiday Season
Provider
Play'n GO
Thema
Eten en drinken
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,51%
Variatie
Medium
Winlijnen
10
Minimale inzet
€100
Maximale inzet
€100
Maximale winst
500.000 munten
Jackpot
Nee

Holiday Season

Was het maar vast alweer zo ver. Het feestseizoen is het beste seizoen dat er is. Lekker eten, met heel de familie bij elkaar zijn en ongegeneerd gluhwein drinken tot je erbij neervalt. Natuurlijk is dit niet letterlijk bedoeld. Ook is het de tijd dat je cadeaus ontvangt zonder er iets voor te hoeven doen. Wie was tante Ans ook alweer? Geen idee maar een nieuw paar sloffen kan ik wel gebruiken met dit koude weer.

Zo werkt Holiday Season

Het favoriete seizoen van allen bestaat uit 10 winlijnen. Je kunt per winlijn 1 tot 5 munten inzetten en dit levert mogelijke inzetten van 20 cent tot 10€ op. De vriendelijke man die gezellig op het nieuwjaar proost levert je de grootste winst op. Hij wordt gevolgd door je nichtje die zich voor de gelegenheid tot kerstvrouw heeft omgekleed. Daarna volgt een klok die aftelt tot het nieuwe jaar, daarna vind je een lekkere kalkoen en een heerlijke pudding. Het geheel wordt afgesloten met de kaartspelsymbolen.

Tijd om te proosten

Een leuk onderdeel van de kerst is het uitpakken van cadeaus en het is dus niet geheel verrassend dat de wild een cadeautje is. Het beste aan de feestdagen is misschien wel het proosten met oud en nieuw. Vandaar dat een champagnefles met glas verkozen is tot scattersymbool. Deze kan je misschien wel het grootste cadeau van de feestdagen opleveren. Heb je namelijk 3 of meer scattersymbolen in je scherm dan verdien je 5 win spins. Dit zijn freespins met een gegarandeerde winst. Heb je tijdens deze spins weer een scatter in beeld, dan win je 2 extra win spins. Dit gaat door totdat je het maximum van 20 win spins hebt behaald. Deze bonusronde kan je maar liefst 500.000 munten opleveren als je het goed speelt.

Ben jij al in de stemming?

Logisch dat zoiets belangrijks als de feestdagen een eigen slot heeft. Of beter gezegd, het heeft verschillende eigen slots. De vraag is alleen of er gedurende het jaar veel op gespeeld zal worden. Tijdens de feestdagen is het een leuk extra'tje, maar wie wil er tijdens de zomer nou een kerstslot spelen? Wellicht zit er dan iemand in een zomerdip. Er vallen mooie prijzen te winnen in dit slot met een RTP van 96,51%. Dit houdt in dat de prijzen ook daadwerkelijk vallen. De vraag is of ze ook buiten het kertsseizoen toegekend worden. Of is dat te flauw? Het is in ieder geval een erg leuk slot met leuke animaties dat zeker tijdens de feestdagen niet over het hoofd gezien moet worden. In de zomer is het echter een ander verhaal.

WijWeddens.net’s mening over Holiday Season

Dit is zeker een slot dat het uitproberen waard is. De hoge hoofdprijs in combinatie met een net RTP zorgen ervoor dat high rollers heel het jaar door de champagneflessen open willen trekken. Ook voor beginnende spelers en gelegenheidsspelers is het spel vanwege het thema aan te raden. Al zal het vast meer worden gespeeld in de winter met een warme kop chocolademelk dan in de zomer vanuit het zwembad. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Videoslots, Pokerstars, Bwin, Oranje Casino, Kroon, Mr Green en Dunder.