Logo

Golden Caravan

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Golden Caravan | 8

Screenshot website Golden Caravan

Slot
Golden Caravan
Provider
Play'n GO
Thema
Avontuur, Dieren, Oosters
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,19%
Variatie
Medium
Winlijnen
10
Minimale inzet
€50
Maximale inzet
€50
Maximale winst
25.000 munten
Jackpot
N.B.

Golden Caravan

In tegenstelling tot wat de naam van het spel doet vermoeden ga je niet met een gouden caravan naar de woestijn. Integendeel, je gaat op de traditionele manier. Namelijk met een kameel. In het hele spel is er geen gouden caravan te bekennen en dit kan maar één ding betekenen; dat je moet zwoegen voor je winst. En als je deze eenmaal gemaakt hebt, kun je zelf misschien die caravan aanschaffen.

Zo werkt Golden Caravan

De gouden caravan heeft 10 winlijnen. Je mag echter zelf kiezen op hoeveel je geld wilt inzetten. En hoeveel geld je dan wilt inzetten. Je kunt kiezen uit 1 tot 5 munten per lijn en muntwaardes van 1 cent tot 1€. Je minimumizet is daarmee 1 cent en je zet maximaal 50€ per ronde in. Onderweg naar de gouden caravan kom je een verkoper tegen die je sieraden probeert aan te smeren, stuur hem niet weg want hij is niet alleen wild, hij levert ook veel op. Na hem volgen een biddende man, een schatkist en een fata morgana. Als laatste zijn er de kaartspelsymbolen die niet veel opleveren.

Zorg ervoor dat je jouw kameel niet vermoeit

Een zwaar beladen kameel doet dienst als scattersymbool. Zie je jouw metgezel in drievoud verschijnen, dan win je 10 freespins met multipliers. Komen er nog drie tevoorschijn tijdens de freespins dan ontvang je er nog 10 en verhoogt de multiplier. Zorg ervoor dat je steeds opnieuw de freespins start om een hoge multiplier te verdienen. De hoogste winst die er te behalen is, is 250.000 munten. Dit is bij een minimale muntwaarde misschien niet zoveel, maar bij de maximale muntwaarde tikt het aardig aan. Vind je jouw behaalde winst niet hoog genoeg, dan kun je kiezen voor de gamble functie. Wanneer je op de knop drukt, krijg je een nieuw scherm te zien waarin een speelkaart omgedraaid staat. Je moet raden welke kaart het is. Als je alleen de kleur goed raadt dat wordt je winst verdubbeld en als je het durft om de soort te raden dan krijg je 4 maal jouw winst uitbetaald.

Beloofde caravan blijft uit

Veel makers van slotmachines kiezen een naam en gaan dan aan de slag, zonder op te letten of de naam aan het einde nog logisch is. Dat is waarschijnlijk ook bij dit spel gebeurd. Er zijn namelijk tal van namen te noemen die logischer zijn. Wat dacht je van, "Desert Road", "Stroll through the desert", "Golden Camel", "Desert Journey" en ga zo maar door. Toch is een naam niet het meest belangrijke aan een slot en met het RTP van 96,19% weet Play'N Go veel goed te maken. Ook is het woestijnconcept leuk uitgewerkt en zijn de grafische effecten meer dan voldoende. Het bonusspel stelt ook niet teleur en dat komt vooral dankzij de multiplier die hele mooie prijzen kan opleveren. Moet je wel aan de bonus zien te komen.

WijWeddens.net’s mening over Golden Caravan

Golden Caravan is een leuk spel voor alle soorten spelers. Je zult er geen maanden plezier van hebben, maar voor de afwisseling is het goed genoeg. Er valt leuk op te winnen, het heeft een goed RTP percentage en een leuk bonusspel. Winstjagers, gelegenheidsspelers en high rollers, ze zullen zich allen weten te vermaken in deze woestijn. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Bwin, Oranje Casino, Kroon, Mr Green, Dunder, Rizk en Videoslots.