Logo

Fu Er Dai

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Fu Er Dai | 8

Screenshot website Fu Er Dai

Slot
Fu Er Dai
Provider
Play'n GO
Thema
Oosters
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,5%
Variatie
N.B.
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
€ 500.000
Jackpot
Nee

Fu Er Dai

In de Chinese straattaal wordt de term Fu'er Dai gebruikt om de tweede generatie rijke kinderen aan te duiden. Normaal gesproken gaan deze van top tot teen gekleed in designer kleding en kleden ze hun auto's en gadgets aan met speciaal goud. Vaak wordt deze groep gezien als de grootste consumentengroep van luxegoederen in de toekomst. Toch wel een groep om een oogje op te houden voor het geval je de hoofdprijs wint.

Zo werkt Fu Er Dai

Jouw rijke vrienden zijn niet echt gul op het gebied van winlijnen. Je hebt er namelijk maar 10 tot je beschikking. Op elke lijn kun je 1 tot 5 munten inzetten en je kunt kiezen voor een muntwaarde tussen 1 cent en 2€. Je minimuminzet is dus 1 cent en het maximum 100€. De rijke Chinees met zonnebril zal jouw de hoogste winst opleveren. Hierna volgt een vergulde telefoon, gevolgd door gouden sleutels een portemonnee met creditcards en een luxe horloge. De kaartspelsymbolen maken de reeks af.

Draken zorgen overal voor

Het wild dragon symbool verandert voor je ogen in een beeldschone Chinese meid die fungeert als uitstrekkende wild. Ze neem de gehele rol waarop ze landt over. Daar blijft het echter niet bij. Ook ontvang je er gratis een respin bij. De gehele tijd zal ze op de rol blijven staan. Maak je geen winst, dan ben je in ieder geval vermaakt door een rijke dame. Krijg je twee of meer wildsymbolen tegelijk te zien dan heb je recht op minimaal 5 freespins. Deze heten win spins en elke ronde levert gegarandeert winst op. Elke wild die tijdens de win spins opduikt, is automatisch kleverig. Ook levert deze een extra win spin op met een maximum van 20 per ronde. Je kunt er dus aardig wat van in de wacht slepen.

Leer de Chinese cultuur kennen

Zoveel slotmachines draaien om geld en luxe. Echter heeft Play'n Go met deze slotmachine een niche gevonden binnen het thema. Chinese jongeren die het geld voor het oprapen hebben. De doorsnee speler zou zich doorgaans maar wat graag in die kringen begeven. Nu wordt het voor eventjes mogelijk gemaakt door dit spel te spelen. Het beste van het spel is natuurlijk de grote winkans. Deze wordt nog eens bevestigd door het RTP van 96,5%. De kans dat je win spins ontvangt is dus zeker aanwezig. Tijdens deze spins win je altijd wat, hoe weinig ook. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Dus het is een erg leuke extra functie die het spel nog leuker maakt om te spelen.

WijWeddens.net’s mening over

Fu Er Dai

Fu er dai is een leuk spel voor spelers die van luxe genieten. Maar niet alleen. Ook als je niets van luxe wilt weten, dan heeft het spel leuke effecten en een paar zeer interessante bonussen. Qua prijzen zal dit spel meer gelegenheidsspelers trekken. Dit komt vanwege de grote kans op kleine winsten. Een grote klapper kun je hier ook maken maar dat is minder waarschijnlijk. Al is de hoofdprijs zeker de moeite waard. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Slot Joint, Bwin, Oranje Casino, Kroon, Mr Green, Dunder en Rizk.