Logo

Fruits Gone Wild Deluxe

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Fruits Gone Wild Deluxe | 8

Screenshot website Fruits Gone Wild Deluxe

Slot
Fruits Gone Wild Deluxe
Provider
Stakelogic
Thema
Fruit
Genre
Nieuw, Video Slot
Uitbetalings %
95,84%
Variatie
Medium
Winlijnen
40
Minimale inzet
€ 48
Maximale inzet
€ 48
Maximale winst
€ 55.200
Jackpot
Nee

Fruits gone wild deluxe

Als een fruitmachine succes heeft, dan moet er een opvolger komen. Dit geldt natuurlijk ook voor fruits gone wild. Ondanks de geringe prijzen en het relatief lage RTP weet Stakelogic toch genoeg spelers te trekken om een doelgroep te vinden voor het vervolg. Dit is ook al een retro fruitautomaat, maar dan op een andere manier. Er is best een hoop veranderd aan het uiterlijk en de opties.

Zo werkt Fruits gone wild deluxe

Waar zijn voorganger 20 winlijnen had, heeft de deluxe versie maar liefst 40 winlijnen. Doe maar luxe inderdaad. Je kunt per ronde 40 cent tot 48€ inzetten. Dat betekent een verlaagde maximuminzet ten opzichte van het originele spel. Je kunt hier namelijk 6 munten per lijn inzetten, maar maximaal 20 cent wedden per lijn. Ook de symbolen zijn ietwat aangepast. Zo is het hoogst uitbetalende symbool een diamant, daarop volgen een barsymbool, de 7, de bel, de druiven, de aubergine, de sinaasappel, de limoen en de kersen. De kers op de taart komt altijd als laatste.

Wilde bonusspellen

Behalve een mooie winst, brengt het wildsymbool nog meer voordelen die je vast nog kent uit de vorige versie. Tijdens normale rondes kun je tot 3 wilds per ronde tegenkomen en tijdens freespins zijn het er 2 tot 4. Zo willekeurig als ze komen, kunnen wilds ook nog eens uitklappen en 1x4 of 2x2 wildcombinaties creëren, waardoor jij meer winsten kunt incasseren. Ook het bonusspel en de free spins bin blijven onveranderd. Met drie bonussymbolen heb je recht op 5 freespins. Iedere extra freespin die je hierna spaart, wordt bewaard in de free spin bin en gespeeld na afloop van de bonusronde. Hier is weinig verandering in aangebracht want dit is precies zo bij de originele versie van het spel. Al zijn de symbolen natuurlijk wel aangepast.

Als iets werkt...

Breng er dan niet te veel verandering in moet Stakelogic gedacht hebben. De spelregels zijn nagenoeg gelijk gebleven. De plakkende en uitstrekkende wilds zijn er nog en ook de free spins bin hoeven we niet te missen. Kunnen we lekker freespins blijven sparen. Het is totaal geen verrassing dat al deze functies populair genoeg waren om te behouden. Een leuke aanpassing is de verhoging van het RTP met 0,49% naar 95,84%. Dit is nog steeds onder het gemiddelde, maar komt al dichter in de buurt. De enige vraag die rest is waarom de inzetmogelijkheden aangepast zijn. Zou dit komen vanwege het gedrag van de spelers of is dit een vernieuwing van de spelregels in het algemeen? De tijd zal het leren.

WijWeddens.net’s mening over Fruits go wild deluxe

Het is voor te stellen dat veel spelers de originele versie van dit spel mooier vinden. Alleen zijn de opties in deze versie wel gemoderniseerd. Spelers die de oude versie gewend zijn, zullen misschien niet zo 1, 2, 3 kunnen wennen aan de nieuwe look. Nieuwe spelers hebben hier vast minder last van. Deze zullen zich vast goed weten te vermaken op deze combinatie tussen een fruitautomaat en slotmachine. Voor de grote winsten hoef je het namelijk nog steeds niet te doen. Je kunt dit spel niet in Nederland spelen.