Logo

Fruits Go Wild

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Fruits Go Wild | 8

Screenshot website Fruits Go Wild

Slot
Fruits Go Wild
Provider
Leander
Thema
Fruit
Genre
Nieuw, Fruitautomaat
Uitbetalings %
906,1%
Variatie
Medium
Winlijnen
27 ways to win
Minimale inzet
€ 5
Maximale inzet
€ 5
Maximale winst
€ 12.500
Jackpot
Nee

Fruits go wild

Als fervente slotmachinespeler houd jij natuurlijk als geen ander van wilds. Dit weet Leander en daarom is deze slot in het leven geroepen. Fruit dat wild wordt. Een beter thema is er bijna niet. Fruit als originele symbolen van de fruitautomaat, de voorganger van de slotmachine en wild vanwege de wildsymbolen, of de jokers, waar iedere speler altijd met smart op zit te wachten.

Zo werkt Fruits go wild

Fruits go wild is een spel met 3 rollen, stappen en 27 manieren om te winnen. Er wordt uitbetaald wanneer gehele symbolen zichtbaar zijn in aangrenzende rollen van links naar rechts. Een weddenschap hiervoor kan geplaatst worden in een meervoud van 10 munten. Je kunt de muntwaarde hiervoor aanpassen van 1 cent tot 2€ per munt. Bij de eerste optie is je inzet 10 cent en bij de laatste optie is je inzet 20€ per ronde. De wildsymbolen leveren je het meeste op in dit spel. Hierna volgen de 7's, gevolgd door de bellen, de citroenen, de watermeloenen en combinaties van bovenstaande. Bepaalde combinaties van bellen en citroenen leveren ook een winst op, al is het maar een vijfde van je inzet. Het is in ieder geval al een stap in de goede richting, moet je maar denken.

Op het randje

Bij de border frame bonus maak je kans op 2.500 maal jouw inzet. Iedere keer als een symbool dat in het middelste scherm van de middelste rol verschijnt, overeenkomt met het volgende symbool op de rand, dan wordt er één aan de teller aan de rand van het spel toegevoegd. Wilds zorgen er ook voor dat de border frame toeneemt, aangezien deze de andere symbolen vervangen. Als er een wild terechtkomt op de middelste plaats, dan blijft deze vaststaan voor de volgende spin. Je kunt ook freespins winnen en wel met drie freespinsymbolen.  Hoeveel freespins je hiermee wint is onbekend, omdat het nergens wordt aangegeven. Dit maakt het aan de ene kant extra spannend. Je weet immers nooit of de freespins je aan een border frame bonus gaan helpen.

Lijst het spel goed in

Dit spel heeft een leuk extra'tje; de border frame. Dit is de rand die langs het spel loopt met verschillende symbolen erin verwerkt. Als je deze vol weet te krijgen, en alle symbolen erin dus verlicht zijn, dan win je de hoofdprijs van het spel. Dit is zeker geen verkeerde winst, al moet je het hier wel echt van hebben. De andere prijzen vallen hierbij namelijk wat in het niet. De border frame bonus valt redelijk vaak als je op het RTP van 96,1% afgaat. Natuurlijk is dit geenszin een garantie dat jij deze zult winnen. Het is gewoon een leuk steuntje in de rug. De rest van de prijzen zijn namelijk niet bepaald om van de toren te blazen. Het is de makers duidelijk te doen om het vermaak van jou als speler. Volgens hen gaat dat het beste met een fruitautomaat waarin vruchten niet direct centraal staan.

WijWeddens.net’s mening over Fruits go wild

Het is een leuk spel om eens te spelen maar meer ook niet. Er zitten namelijk, behalve de border frame bonus niet veel extra's aan en er valt ook niet bijster veel te winnen. Voor spelers met lef is het spel ideaal omdat er lekker ingezet kan worden in de hoop uiteindelijk de hoofdprijs te kunnen incasseren. Wie weet lukt het dit keer nog ook. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Betsson, Slotsmillion, Slotplanet en Hello Casino.