Logo

Fruit Smasher

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.8

Fruit Smasher | 7.8

Screenshot website Fruit Smasher

Slot
Fruit Smasher
Provider
Stakelogic
Thema
Fruit
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,29%
Variatie
Laag
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 100
Maximale inzet
€ 100
Maximale winst
€ 50.000
Jackpot
Nee

Fruit Smasher

Vruchtensmoothies, je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen. Overal waar je komt moet alles maar zo gezond mogelijk zijn. Zoveel mogelijk fruit, zo min mogelijk snoep en ga zo maar door. Snoep gezond, eet een appel wordt ook vaak gezegd. Nu is er echter een leuke spin aan te geven, in dit spel zijn de vruchten namelijk al samengeknepen. Je hoeft er alleen nog maar geld uit te persen.

Zo werkt Fruit Smasher

De geplette vruchten hebben 10 winlijnen. Het minimum dat je kunt inzetten is 1 cent en 1 munt per winlijn, wat een inzet van 10 cent oplevert. Maximaal kun je 10 munten en 50 cent per winlijn inzetten, dit kost je 50€ per ronde. De vrucht die je het meeste oplevert is de watermeloen. Hierna volgen de druiven, de aardbeien, de ananas en nog een paar laag uitbetalende vruchten. De kers levert zoals gebruikelijk het minste op.

Vruchten worden wild

Het wildsymbool is in dit spel een vallende wild. Dit houdt in dat steeds als het op rol 2 of 4 verschijnt, het naar de onderste rij valt. Hierna vallen er nog twee symbolen bovenop, waardoor de gehele rol wild wordt. Je krijgt hiervoor freespins die duren totdat alle wilds van het scherm af zijn. Op rol 3 kun je een wild multiplier zien verschijnen. Dit symbool kent een multiplier van x2 tot x10 toe. Deze willekeurige prijs wordt toegekend aan alle winsten die door de wild veroorzaakt worden. Ook kun je tijdens dit spel freespins winnen. Door minimaal 3 freespinsymbolen in het scherm tevoorschijn te toveren, win je 10 tot 30 freespins. Tijdens deze freespins kun je er nog meer activeren.

Andersom maar net zo leuk

Normaal gesproken worden vruchten pas geplet of uitgeknepen als er een winst valt, maar bij dit spel is het net andersom. Een vriendelijke, doch sterk ogende man die je gedurende heel het spel aanmoedigt, heeft alle vruchten alvast geplet. Zodra jij iets wint, wordt de vrucht weer normaal voordat deze uiteenbarst in munten. Is weer eens iets anders dan een vruchtenshake. Met een RTP van 96,29% is het niet onverdienstelijk om dit spel te spelen. Ook kun je in combinatie met de wild multiplier mooie prijzen winnen. Als je deze tevoorschijn ziet komen tijdens de freespins kan dit aardig oplopen. Je moet natuurlijk wel eerst het geduld opbrengen om bij een freespinsronde te komen, al is dit spel vermakelijk genoeg om uit te zitten.

WijWeddens.net’s mening over Fruit Smasher

De vriendelijke mascotte moedigt je nog even aan terwijl je probeert de geperste vruchten weer mooi te krijgen. Een leuk thema met een goede winkans. Dit spel is voor vele soorten spelers een optie. Zo kunnen de high rollers er mee uit de voeten omdat ze zeker kans maken een mooie winst op te strijken. De gelegenheidsspelers vermaken zich vast met de leuke effecten en het aparte thema. Er is weinig vrolijker dan een aantal vruchten en dat heeft Stakelogic zich vast gerealiseerd. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Betsson, SlotPlanet, Hello Casino en OmniSlots.