Logo

Foxin Wins: Football Fever

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Foxin Wins: Football Fever | 8

Screenshot website Foxin Wins: Football Fever

Slot
Foxin Wins: Football Fever
Provider
NextGen Gaming
Thema
Dieren, Sport
Genre
Nieuw, Video Slot
Uitbetalings %
95,62%
Variatie
Laag
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 1.250
Maximale inzet
€ 1.250
Maximale winst
80 keer je inzet
Jackpot
Nee

Foxin Wins Football Fever

Foxin heeft de voetbalgekte in zijn bol gekregen. Dat is ook niet zo vreemd aangezien we van toernooi naar toernooi hobbelen. Is het niet het EK, dan is het wel het WK of zelfs de Nations League. Daarnaast hebben we ook de Eredivisie en ga zo maar door. Aan voetbal geen gebrek en daarom kunnen we ook van slotmachines met het voetbalthema geen genoeg krijgen.

Zo werkt Foxin Wins Football Fever

Je speelt samen met Foxin op een voetbalveld met 25 winlijnen. Op deze lijnen kun je per stuk 1 cent tot 25€ inzetten, waardoor de mogelijke inzet tussen de 25 cent en de 625€ ligt. Voor dit geld krijg je te zien dat Foxin van verkleden houdt; op het wildsymbool is hij verkleed als scheids. Dit symbool betaalt het meeste uit. Hierop volgen de symbolen met Foxin in een overwinningsauto, Foxin die voor zijn huis een balletje trapt, de krant en de trofee. De speelkaartsymbolen betalen minder uit, maar nog altijd meer dan het scattersymbool dat een goude pot vol munten is.

Laat de gekte niet aan je voorbij gaan

Als er 3 of meer scattersymbolen verschijnen dan heb je recht op 10 freespins. Alle prijzen tijdens deze freespins worden in tweevoud uitbetaald. De freespins kunnen opnieuw geactiveerd worden terwijl ze bezig zijn. In dit spel kun je de superbet activeren. Hiermee betaal je 25 tot 50 munten per ronde om pups te ontvangen in rol 1, 3 en 5. Afhankelijk van je inzet verschijnen ze in één of meerdere rondes. Deze pups zorgen voor extra wildsymbolen. Ook kent dit spel een willekeurige bonus. Deze kan tijdens elke ronde toegekend worden. Kijk uit voor een vos of een elf en incasseer de bijbehorende prijzen. Wanneer de elf verschijnt, dan win je de prijs alleen wanneer je hem weet te vangen. De prijzen liggen tussen de 2x en de 50x jouw inzet. De freespinsronde heeft voorrang boven de bonus.

Voetbalmania

Een voetbalthema is natuurlijk altijd goed gekozen voor de Nederlanders. We mogen dan wel een klein landje zijn, we zijn goed vertegenwoordigd in het voetbal. Jammer is het daarom dat het voetbalthema niet helemaal doorgevoerd is. De elfjes die voor een bonus zorgen en de pups die extra wilds op het scherm zetten hebben niets met voetbal te maken, net als de geluiden die het grootste deel van de tijd afgespeeld worden. Met een RTP van 95,618% haalt dit spel het niet om een zwak thema te hebben. De bonussen en extra's zijn leuk, maar als je je bedenkt dat deze een lager dan gemiddeld aantal keer vallen, dan neemt dat toch iets van de pret weg. Nextgen wint wel punten met de consistentie van de mascotte. Foxin is zeker welkom, maar volgende keer liever met een hoger RTP.

WijWeddens.net’s mening over Foxin Wins Football Fever

Op zich is het een leuk spel om te spelen, mits je geen grote voetbalfanaat of hater bent en als je niet achter grote winsten aanzit. Het is namelijk uitermate geschikt om je een middag mee te vermaken. Wie weet eindig je aan het einde van de dag zelfs met een kleine winst op je account. Verwacht alleen niet te veel van dit spel anders zul je van een koud voetbalstadion thuiskomen. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij Pokerstars, Bwin, Oranje Casino, Kroon, Mr Green, Dunder en Rizk.