Logo

Age of the Gods: Prince of Olympus

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.9

Age of the Gods: Prince of Olympus | 7.9

Screenshot website Age of the Gods: Prince of Olympus

Slot
Age of the Gods: Prince of Olympus
Provider
Playtech
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot, Progressieve Jackpot
Uitbetalings %
93,83% - 94,82%
Variatie
Hoog
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 500
Maximale inzet
€ 500
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
Vier jackpots

Age of Gods: Prince of Olympus

De berg Olympus staat centraal in de Griekse mythologie, daarom zijn er meerdere spellen binnen Age of Gods die naar deze berg refereren. Zo ook deze game Prince of Olympus, die gaat over de zoon van oppergod Zeus, Hercules. Hij wordt namelijk ook wel de prins van Olympus genoemd. Net als de andere in de serie gaat het om een videoslot waarbij er een progressieve jackpot te winnen valt. Het spel bevat zowel offline als online en kun je online spelen via Netbet, Bet365 of Poker Stars. Waardoor je waar en wanneer jij wilt kans maakt op de jackpots van ongeveer €500.000 euro.

Zo werkt Age of Gods: Prince of Olympus

Niets nieuws onder de zon, het spel kent vijf rollen met allemaal drie symbolen. Dit zorgt ervoor dat er 25 winlijnen zijn, net zoals bijna alle spellen binnen de serie Age of Gods. Het spel is zo ingericht dat het tijdens het spelen eigenlijk alles of niets is. Het basisspel is niet erg indrukwekkend en je zult het vooral moeten hebben van de bonusspellen en de mogelijke kans op een jackpot. De symbolen die voorkomen refereren naar het verhaal van Hercules en bevatten daarnaast ook normale spelkaarten. Het best uitbetalende symbool? Cerberus. Een hond met drie koppen, is het symbool dat voor de meeste winst zorgt.

Het wild symbool is Hercules

Binnen de games van Age of Gods, vind je altijd een Wild symbool dat meestal slaat op de naam van het spel. In dit geval klopt dat ook want Hercules zelf is het wild symbool. In de Griekse mythologie is Hercules een god met een leeuwenkop, dit zie je ook terug in de game. Dit is namelijk een leeuw die hij ooit gedood heeft en vervolgens zelf de kop heeft gebruikt. Wanneer je drie of meer Wild symbolen draait dan kom je terecht in het bonusspel. Hier krijg je meerdere spins waarbij je vooral gefocust moet zijn op Cerberus, de hond. Als je deze in het bonusspel draait, dan komen er mooie prijzen jouw kant op.

Ga voor Cerberus of de jackpot

Het grootste nadeel van het spel is het lage uitbetalingspercentage van 93,83% tot 94,82%. Voor een online game is dat enorm laag en zorgt dit ervoor dat weinig mensen Age of Gods: Prince of Olympus veelvuldig spelen. In het basisspel kun je leuke prijzen winnen met Cerberus, de hond maar de echte grote prijzen zijn alleen te winnen met de jackpot. Het is daarom belangrijk dat je hier de focus op legt. Door meer in te zetten en vaak in te zeten, komt de jackpot sneller tevoorschijn.

WijWedden’s mening over Age of Gods: Prince of Olympus

Samenvattend is het een online gokkast die voornamelijk aantrekkelijk is voor jackpotspelers. De meeste mensen kiezen er daarom voor om andere spellen uit de Age of Gods serie te spelen, die een hoger uitbetalingspercentage hebben. Dat is namelijk één van de grotere nadelen van Prince of Olympus, het uitbetalingspercentage is erg laag. Voor een online game is het eigenlijk zo laag dat het het spelen niet waard is.