Logo

Fort Brave

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Fort Brave | 8

Screenshot website Fort Brave

Slot
Fort Brave
Provider
Gamomat
Thema
Actie
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,12%
Variatie
Hoog
Winlijnen
50
Minimale inzet
€100
Maximale inzet
€100
Maximale winst
N.B.
Jackpot
N.B.

Fort Brave

Ben jij "brave" genoeg om het Amerikaanse fort te bewaken? Daar draait het namelijk allemaal om bij deze slotmachine met oorlogthema. Je hebt een soldaat om je te helpen je doel te bereiken maar behalve dat heb je vooral instrumenten tot je beschikking die je helpen een overwinning te vieren. Zo kun je in ieder geval alvast positief denken. En zonder positief te denken beleef je sowieso geen plezier aan dit spel. Sinds plezier het voornaamste doel is, word je door de afbeeldingen al goed op weg geholpen.

Zo werkt Fort Brave

Dit spel heeft 50 winlijnen. Je kunt ervoor kiezen om in zetten op alle winlijnen, maar je kunt ook kiezen voor de helft. Daarnaast kun je 4 cent tot 4€ per winlijn inzetten. Dit zorgt ervoor dat je altijd tussen 1€ en 200€ inzet. Het wildsymbool in dit spel is de Amerikaanse overwinningsvlag. Je bent er daarme echter nog niet. Jouw 'collega' soldaat levert het meeste op dus van hem wil je het meeste zien. Hierna volgen een kanon, een militaire cap, een trompet en een trommel. De kaartspelsymbolen betalen iets minder uit.

Vanaf de toren heb je goed uitzicht

Het scattersymbool is in dit spel het fort. Dit symbool betaalt niet alleen bovengemiddeld uit, het levert ook nog eens freespins op. Heb je 3 scattersymbolen in het spel dan win je 10 freespin en dit loopt op tot 20 freespins met 5 scattersymbolen. Tijdens deze freespins kun je er nog meer winnen. Als je tijdens de freespins een winst behaalt, dan zorgt elk zichtbaar wildsymbool voor een multiplier. Deze wildsymbolen hoeven geen deel uit te maken van de winnende combinatie.

Vrij sober spel

Met een thema als oorlog kan er zoveel gedaan worden met een spel. Helaas worden niet al deze opties benut in deze slotmachine. Er worden een paar afbeeldingen die enigzins met oorlog te maken hebben afgebeeld, maar verder zijn deze weinig geanimeerd. Het RTP van 97% is daarentegen wel uitstekend te noemen. Zoals bij veel slotmachines moet je het ook hier van de freespins hebben. De afbeeldingen van de soldaat leveren redelijk wat op, maar dit wordt natuurlijk veel interessanter tijdens een freespinsronde als je dankzij een paar wilds nog een multiplier over je winst heen krijgt. Je moet natuurlijk wel eerst in de bonusronde zien te geraken.

WijWeddens.net’s mening over Fort Brave

Dit spel is vrijwel alleen interessant voor high rollers die met een hoge inzet veel winst willen maken. Voor de rest van de spelers kan het wat saai ogen. De afbeeldingen zijn erg gericht op oorlog, maar zelfs voor de liefhebbers van dit thema is het verder weinig interessant omdat er niets mee gedaan wordt. Er wordt geen verhaal verteld en de afbeeldingen zijn erg statisch, zonder enige vorm van animatie. Het is dus niet aan te raden om dit spel te spelen als je je een middagje wilt vermaken. Ook als je net pas bent begonnen met spelen, kun je beter naar een ander spel uitwijken. Je kunt dit spel in Nederland spelen bij SlotsMillion.