Logo

Age of the Gods: King of Olympus

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Age of the Gods: King of Olympus | 8

Screenshot website Age of the Gods: King of Olympus

Slot
Age of the Gods: King of Olympus
Provider
Playtech
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot, Progressieve Jackpot
Uitbetalings %
94,03% - 95,02%
Variatie
Hoog
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 500
Maximale inzet
€ 500
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
Vier jackpots

Age of Gods: King of Olympus

PlayTech had jarenlang success met de bekende Marvel gokkasten, helaas vond Disney dit geen goed idee meer en moesten deze verdwijnen. Gelukkig heeft PlayTech een nieuwe serie gemaakt namelijk de Age of Gods gokkasten. En is met name het spel King of Olympus één van de populairste spellen van deze serie. Maar binnen de hele serie zijn er goede jackpots te winnen van ruim €800.000 euro. Maar laten we even dieper ingaan op het Age of Gods: King of Olympus spel. Je kunt dit overigens online spelen op Poker Stars, Bet 365 en Netbet.

Zo werkt Age of Gods: King of Olympus

Wederom, net zoals bij alle andere Age of Gods gokkasten, bestaat het spel uit vijf rollen met daarop drie symbolen. Dit spel gaat in op de Griekse Zeus, dit is de oppergod van alle goden. Hierdoor is ook meteen duidelijk dat dat het belangrijkste symbool is van het hele spel. Verder komen er ook andere symbolen aan bod die met de Griekse mythologie te maken hebben zoals een harp, een vaas en een Pegasus. Wanneer je vijf keer Zeus draait, kun je maar liefst 3.000 keer de inzet per winlijn winnen. Met 25 twintig winlijnen kan dit dus neer komen op €60.000 per winlijn.

Het Griekse thema is gaaf

Hoewel veel mensen natuurlijk aangetrokken worden door de enorme prijzen die te winnen vallen met de game, is het ook altijd belangrijk hoe de graphics eruit zien. En dat zit bij Age of Gods: King of Olympus wel goed. Zeus is de oppergod en daarmee de baas van de berg Olympus. In het design van de game zie je dan ook overal Griekse symbolen en dergelijke. Het is gaaf hoe PlayTech dit zo goed heeft ontworpen. Vooral het Wild symbool van Zeus is erg indrukwekkend en zorgt ervoor dat de game erg spannend en interessant blijft.

Age of Gods jackpot en series

Een goede reden om de Age of Gods series te gaan spelen is de jackpot. Deze is namelijk enorm en komt in ieder spel terug. Daarom is het niet per se nodig om King of Olympus te spelen dus. De spellen verschillen niet echt van elkaar en als je voor de jackpot gaat, maakt het niet uit welke game je daarvoor speelt. Een voordeel is wel dat er verschillende leuke bonusspellen en free spins te verkrijgen zijn met King of Olympus. Door de 25 winlijnen kun je zelf bepalen hoeveel je wilt inzetten en op welke winlijnen. Een keuze die voor veel mensen makkelijk is, alle 25 winlijnen zorgen namelijk voor de best mogelijke winst.

WijWedden’s mening over Age of Gods: King of Olympus

Over het algemeen is het een super leuke game die voor veel mensen aantrekkelijk is. Het mooie design zorgt ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt op Age of Gods: King of Olympus. Maar het uitbetalingspercentage van 94,03 tot 95,01% is niet erg hoog voor een online game. Wel is de enorme jackpot die bij de Age of Gods series wordt uitgegeven een aantrekkelijk punt om deze game te gaan spelen.