Logo

Ever After

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Ever After | 8

Screenshot website Ever After

Slot
Ever After
Provider
NextGen Gaming
Thema
Sprookjes
Genre
Nieuw, Video Slot
Uitbetalings %
96,53%
Variatie
Medium
Winlijnen
243-ways-to-win
Minimale inzet
€ 37,50
Maximale inzet
€ 37,50
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
N.B.

Ever After

Een geliefd thema bij de ontwerpers van gokkasten zijn sprookjes. Dat is ook het geval bij de gokkast Ever After. Het thema is een door NextGen Gaming zelf bedacht sprookje dat lijkt geïnspireerd te zijn op het sprookjes van Assepoester en Sneeuwwitje. De hoofdrol is weg gelegd voor Faye, een toverheks die je komt helpen. Zij ontfermt zich over het spel en zorgt ervoor dat er af en toe onverwachte dingen gebeuren met de eerste rol. Het spel is in Nederland te spelen bij een viertal online casino’s, namelijk bij Slots Million, Mr Green, Dunder en Rizk.

3 Symbolen op een rij

Het basisspel van Ever After bestaat uit 5 rollen met elk 3 symbolen. Wanneer je 3 of meer gelijke symbolen hebt gedraaid op opeenvolgende rollen heb je winst te pakken. We moeten hierbij benadrukken dat het hier dus niet om gelijke symbolen op een winstlijn gaat. Naast credits kan je in het basisspel gratis spins vrijspelen. Deze kunnen ook nog eens geretriggerd worden waardoor er de situatie kan ontstaan waarbij je eindeloos kunt blijven spelen. Er moet per spin worden ingezet waarbij een mininum geldt van 15 cent en een maximum van 37,50 euro. het uitbetalingspercentage is goed te noemen en bedraagt 96,53 procent.

Betoverd speelveld

Wat maakt deze gokkast speciaal? Dat is zonder twijfel de Mirror Magnificent feature. Deze kan op elk moment in het spel plotseling opduiken. Dat kan zowel in het basisspel zijn als tijdens de bonus spins die je kunt winnen. Wat gebeurt er tijdens deze feature? Faye verschijnt in het speelveld en begint de eerste speelrol te betoveren. De symbolen krijgen min of meer een upgrade: wild symbolen worden expanded wild symbolen, plaatjes worden wild symbolen, kaartsymbolen veranderen in plaatjes en in plaats van de gebruikelijke 3 heb je maar 2 scatter symbolen nodig om het bonusspel te kunnen betreden. En niet alleen heb je minder scatters nodig, je krijgt ook nog eens extra gratis spins mee. Tijdens de gratis spins blijft Faye de eerste rol betoveren en verandert scatter symbolen in extra spins.

Kleine prijsjes in het basisspel

Wat wij een beetje jammer vinden is het uitbetalingsprincipe van deze gokkast. Hoewel het uitbetalingspercentage met ruim 96 procent prima is, moet je niet op een grote winst rekenen. In het basisspel kan je veel maar kleine winsten behalen. In het bonusspel kan de winst oplopen tot een hoger bedrag. Wat veel goed maakt zijn  het grote aantal gratis spins die je kan bemachtigen. Zo kan je bij wijze van spreken eindeloos blijven door spelen. Een leuke feature is de toverheks Faye. Zij kan op elk willekeurig moment komen opduiken om je te helpen. Wanneer ze komt? Dat is een leuke spannende verrassing.

Prima vermaak

Wij bij WijWedden hebben ons prima vermaakt met het spel Ever After. Het is geen hoogvlieger maar biedt je een leuk vermaak. Houdt er rekening mee dat je in het basisspel geen hoge winst zal kunnen behalen. Daarvoor moet je echt in het bonusspel zijn.