Logo

Age of the Gods: Goddess of Wisdom

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Age of the Gods: Goddess of Wisdom | 8

Screenshot website Age of the Gods: Goddess of Wisdom

Slot
Age of the Gods: Goddess of Wisdom
Provider
Playtech
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot, Progressieve Jackpot
Uitbetalings %
95,02%
Variatie
Hoog
Winlijnen
20
Minimale inzet
€ 500
Maximale inzet
€ 500
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
Vier jackpots

Age of Gods: Goddess of Wisdom

De Griekse Godin van de wijsheid is Pallas Athena. Daarnaast is ze ook godin van de wijsheid en intelligentie. Dit spel in de serie Age of Gods is gebaseerd of de Goddess of Wisdom. Het thema van het spel is daarom niet lastig te raden en haakt in op de Griekse mythologie. Het is een videoslot maar een belangrijke onderdeel waardoor het een populair spel is, is de progressieve jackpot die zich ook in het spel bevindt. Hierdoor is het een game die voornamelijk aantrekkelijk is voor jackpotspelers die gek zijn op een mooi thema. Je kunt Age of Gods: Goddess of Wisdom spelen op Super Casino, Vegas Slots Online en Net Bet.

Zo werkt Age of Gods: Goddess of Wisdom

Net zoals vrijwel iedere andere Age of Gods gokkast heeft ook Goddess of Wisdom vijf rollen met daarop drie symbolen. Bijzonder is alleen dat de game 20 winlijnen heeft en geen 25 zoals bij vergelijkbare spellen. De symbolen in het spel zijn allemaal gebaseerd op de Griekse Goden en de Godin van de wijsheid Pallas Athena levert dan ook de meeste credits op. Je kunt maar liefst 5.000 keer jouw inzet winnen met haar symbool. Daarnaast zijn er ook een harnas, schoenen, helm en een olijftak in het spel die voor veel credits zorgen. Ook zijn er een aantal spelkaarten tussen de symbolen, deze leveren helaas niet heel veel op.

De uil is een belangrijk symbool

Voor Pallas Athena is de uil haar trouwste vriend. Hij staat voor wijsheid en ze zijn vaak samen. Hierdoor heeft de uil de rol van scatter in dit spel gekregen. Wanneer je deze uil drie keer draait dan heb je het bonusspel vrijgespeeld. In dit spel krijg je extra spins, hierbij kun je zelf een symbool uitkiezen waarmee je wilt spelen. Dit kan zijn het gouden masker, het gouden harnas of de helm. Afhankelijk van het symbool krijg je een aantal free spins waarmee je veel winst kunt maken. Het is een lastige beslissing om te maken, aangezien ieder symbool een goede winkans heeft.

De jackpots bieden perspectief

Hoewel er in het spel een uitbetalingspercentage van 95,02% zit, zijn het de jackpots die echt interessant zijn. Dit is namelijk de enige manier om echt daadwerkelijk veel geld te verdienen met Age of Gods: Goddess of Wisdom. Verder biedt het basisspel niet veel mogelijkheden en kun je daardoor eigenlijk alleen maar via de jackpots winnen. Maar wanneer je die wint dan kunnen de prijzen flink oplopen. Wanneer je de Ultimate Power Jackpot wint, dan win je gemiddeld €500.000 euro en maximaal één miljoen. Dat is natuurlijk niet niks en daarom is het een aantrekkelijk game voor jackpotspelers.

WijWedden’s mening over Age of Gods: Goddess of Wisdom

Kijkend naar alle voor- en nadelen is het niet lastig om een mening te vormen over Age of Gods: Goddess of Wisdom. Het is namelijk een gokkast die speciaal is ontwikkeld voor jackpotspelers in onze ogen. Het is niet erg aantrekkelijk als je een recreatieve speler bent die voor de kleine bedragen wilt gaan. Hoewel het leuke bonusspel veel goed maakt, blijft het een spel dat niet voor iedereen geschikt is.