Logo

Dreams and Dollars

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Dreams and Dollars | 8

Screenshot website Dreams and Dollars

Slot
Dreams and Dollars
Provider
Stakelogic
Thema
Rijkdom
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96%
Variatie
Medium
Winlijnen
40
Minimale inzet
€ 40
Maximale inzet
€ 40
Maximale winst
€ 20.000
Jackpot
Nee

Dreams and Dollars: wie wordt daar nou niet gelukkig van?

Dreams and Dollars is een bijzondere slot game met aantrekkelijke graphics. Zo staat het spel onder andere in het thema van dure auto’s en mooie vrouwen, maar ook van luxe jachten en grote villa’s. Door dit spel droom je er meteen van om rijk te zijn. En wat nou het mooie is, is dat je kansen om rijk te worden met dit spel aanzienlijk worden vergroot. Het spel is gemaakt door Stakelogic, en zorgt ervoor dat je van een intense spelervaring kan genieten. Zo blijft het spel elke seconde spannend en bovendien kun je flinke winsten maken.

Hoe werkt Dreams and Dollars precies?

Bij Dreams and Dollars kun je al inzetten vanaf veertig cent. Dan heb je in principe één cent staan op elke winlijn. Er zijn in dit spel namelijk precies veertig winlijnen. Je kunt maximaal één euro inzetten op elke winlijn. Dan kun je dus in totaal veertig euro inzetten. De slot game heeft een redelijke kans op winst, dus je hoeft niet al te voorzichtig te zijn met je inzet. Je kunt bij deze game een stuk meer inzetten dan je bij andere slot games zou doen. Het spel is vrij simpel, behalve dan dat je behalve het basisspel ook nog eens veel kans maakt op extra spins en free spins. De bonus features maken dit spel dus extra leuk.

Bijzondere features aan Dreams and Dollars

Wat het spel zo spannend maakt, is dat je op vele manieren extra geld kunt winnen. Zo hoef je je winst dus niet alleen uit het basisspel te halen. In plaats daarvan kun je op vele manieren gratis extra spins verdienen. Zo maak je dus eigenlijk nog veel meer kans op winst dan normaal. Bovendien zijn er een heleboel bonus spins te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld via de villa, Lady Luck, of de limousine een heleboel extra geld winnen. Dit maakt de game spannend voor beginnende en ervaren casinoliefhebbers.

Zijn er ook nadelen van Dreams and Dollars?

Hoewel Dreams and Dollars natuurlijk klinkt als de perfecte game, moeten er ook nadelen aan zitten. Wat jammer is aan dit spel is dat je in de basisgame niet erg veel kunt winnen. Je kunt hooguit 200 keer je eigen inzet winnen per spin. Meer dan dat wordt het niet. En dan spreken we al over een scherm dat helemaal vol staat met symbolen van Mr Fortune. Verder zijn de extra features wel een pluspunt aan deze game. Daarom is dit spel het zeker wel waard om gespeeld te worden.

Conclusie: Dreams and Dollars of toch een andere game?

Of jij het leuk gaat vinden om dit spel te spelen, dat hangt volledig van jezelf af. Als jij houdt van een vrij simpele basisgame met leuke extra features, dan kun je dit spel zeker eens een kans geven. Bovendien is het fijn dat je zelf kunt bepalen hoeveel je in wilt zetten. Zo hoef je dus niet per se een groot risico te lopen wanneer je meedoet aan dit spel. Wel zijn er nog vele andere games die je misschien net zo goed zou kunnen spelen als Dreams and Dollars.