Logo

Age of the Gods: God of Storms

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8.1

Age of the Gods: God of Storms | 8.1

Screenshot website Age of the Gods: God of Storms

Slot
Age of the Gods: God of Storms
Provider
Playtech
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot, Progressieve Jackpot
Uitbetalings %
95,15%
Variatie
Laag
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 500
Maximale inzet
€ 500
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
Vier jackpots

Age of Gods: God of Storms

Age of Gods is een serie met gokkasten van PlayTech waar er in total acht van zijn. God of Storms is de gokkast die inspeelt op de goden van de Stormen waaronder Zeus, die de god van de bliksem is. Binnen het spel is de beste manier om veel geld te winnen door de Age of Gods jackpot te winnen. Hierbij kun je een ongelimiteerde hoeveelheid winst maken, een erg aantrekkelijk onderdeel van een online gokkast zoals Age of Gods: God of Storms. Je kunt deze game spelen op onder andere Cashino, Netbet en Vegas Slots Online.  

Zo werkt Age of Gods: God of Storms

Net zoals alle andere spellen in de Age of Gods serie, speelt deze gokkast in op het thema Griekse goden. In het spel vind je daarom symbolen van een Griekse ridder, een krijger en een strijder. Dit zijn de symbolen die het meeste opleveren. Daarnaast heb je een zeemonster en zijn er nog een aantal spelkaarten die meedoen. In het spel zijn er vijf rollen te vinden en allemaal drie symbolen daarop. Je vindt daardoor 25 winlijnen binnen dit spel en hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel jouw inzet wordt. Je kunt namelijk op alle winlijnen inzetten maar er ook voor kiezen om alleen op één lijn in te zetten.

Wild wind respins

Een tof onderdeel van het spel is de Wild wind respins. Dit gebeurt wanneer je drie Wild symbolen hebt gespeeld tijdens één spin. Zeus komt in beeld en blaast over het bord. Hierdoor verplaatst de boot zich over de zee en krijg je een free spin. Doordat de boot verschuift, gaat het Wild symbool één rol opzij en kun je doorgaan tot het symbool van het scherm verdwijnt. Tijdens deze extra feature kun je 2.500 keer jouw inzet winnen. Dit gebeurt wanneer je vijf ridders draait. Dit is naast de jackpot de hoogst mogelijke winst die je binnen Age of Gods: God of Storms kunt verdienen.

Ongelimiteerde winst

Het grootste voordeel is volgens de meeste spelers dat er een ongelimiteerde winst te behalen valt. Dit komt door de jackpot die in het spel te vinden is en de verschillende mogelijkheden om free spins te krijgen. Maar helaas zitten er ook nadelen aan het spel, je kunt namelijk buiten het jackpot spel niet veel bijzondere bonusspellen doen. Het basisspel is daarbij ook niet erg uitdagend en hierdoor wordt het spel als saai ervaren door veel gevorderde spelers. Gelukkig biedt het uitbetalingspercentage van 95,15% wel een voordeel, dit is namelijk een stuk lager bij andere games uit de Age of Gods serie van PlayTech.

Gamlestar’s mening over Age of Gods: God of Storms

Het basisspel wordt over het algemeen gezien als saai en langdradig. Het duurt lang voordat je naar de jackpot gaat, mocht dit überhaupt gebeuren. En ook het vrijspelen van de extra features gebruikt niet gemakkelijk. Gelukkig is maakt het uitbetalingspercentage voor veel spelers een hoop goed, dit is namelijk 95,15%. In tegenstelling tot andere games van Age of Gods is dit één van de hogere percentages. Helaas zorgen de graphics er ook niet voor dat het spel enorm uitdaagt.