Logo

Age of the Gods: Furious 4

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8.1

Age of the Gods: Furious 4 | 8.1

Screenshot website Age of the Gods: Furious 4

Slot
Age of the Gods: Furious 4
Provider
Playtech
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot, Progressieve Jackpot
Uitbetalings %
93,89%
Variatie
Hoog
Winlijnen
20
Minimale inzet
€ 500
Maximale inzet
€ 500
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
Vier jackpots

Age of Gods: Furious 4

Age of Gods is een populaire serie met gokkasten gemaakt door PlayTech met al thema Griekse Goden. De hele serie bevat verschillende videoslots die ieder zijn eigen voordelen hebben. Laten we het hebben over Furious 4, het is een videoslot met een progressieve jackpot ingebouwd. Er bevinden zich 20 winlijnen in het spel waardoor je minimaal €0,01 kunt inzetten en maximaal €500 euro per spin. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet in te zetten op alle winlijnen, dan hoef je geen extreem hoge inzet te doen. Je kunt Age of Gods: Furious 4 spelen bij NetBet of Ladbrokes Casino.

Zo werkt Age of Gods: Furious 4

Er zijn een aantal belangrijke symbolen binnen Furious 4 namelijk: Apollo, Pandora, Hephaestus en Atlas. Verder bestaan de symbolen uit zes speelkaarten in de vorm van getallen en letters. Apollo is de Griekse God die het meeste oplevert, namelijk maximaal 2.000 keer jouw inzet. Gevolgd door Pandora met 1.500 keer de inzet, Hephaestus met 1.000 keer de inzet en Atlas met 750 keer de inzet. De symbolen met de spelkaarten leveren het minst op, tot maximaal 250 keer de inzet. Daarnaast zit er ook een Wild symbool in het spel, dat fungeert als joker. Draai je dit symbool vijf keer op één winlijn, dan heb je de maximale winst van 10.000 keer jouw inzet te pakken.

Ingewikkelde bonusspellen

Age of Gods staat bekend al seen serie die veel bonusspellen in de games verwerkt. Hierdoor kan het voor sommige spelen ingewikkeld worden en dat is ook bij Furious 4 soms het geval. Er zijn namelijk vier verschillende bonus spellen te openen. Het is verstandig om deze spellen van te voren te bekijken en te controleren wat jij hieraan hebt. Ieder bonusspel draait om zijn eigen Griekse God en wordt dan ook drie of meer symbolen van één Griekse God draait.

De jackpot en laag uitbetalingspercentage

Een groot voordeel is dat het spel werkt met een jackpot, dit maakt het aantrekkelijk voor veel spelers om Age of Gods: Furious 4 te gaan spelen. Je kunt deze jackpot vrij spelen door veel in te zetten en ook hoge bedragen in te zetten. De jackpot speelt zich dan namelijk sneller vrij. Het grootste nadeel is daarentegen weer het lage uitbetalingspercentage. Dit ligt namelijk op 93,89%, zeker voor een online game erg laag. GamleStar vindt dat het minimaal op 95% moet liggen om een echt goede game te zijn. Erg jammer want de bonusspellen zijn wel erg leuk gemaakt en zeker de moeite waard.

WijWedden’s mening over Age of Gods: Furious 4

Age of Gods: Furious 4 is een spel dat door de mooie graphics erg aantrekkelijk is. Het verhaal erachter met Griekse Goden maakt het interessant. Helaas zorgt het lage uitbetalingspercentage ervoor dat het spel niet erg interessant is voor serieuze spelers. Dit is erg jammer aangezien de bonusspellen zeker de moeite waard zijn, voor de goede gedachtes en mooie designs. Door het uitbetalingspercentage is het volgens Gamlestars één van de mindere games die gemaakt zijn binnen de Age of Gods serie van PlayTech.